Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 28
Wallys

Rally Hulst 2008

Mijn Foto is mooier dan die van mijn Pa ;-)

16 reacties

Walter VB 27 April 2008
Van Mij een 10 voor deze foto Maatje goed gedaan
judith 27 April 2008
volgens mij een goede leerschool gehad mooi hoor
arnold 27 April 2008
goeie compositie al mis ik toch de snelheid , de basis is echt goed , gemengd met een beetje techniek worden je foto,s nog beter.
Mario 27 April 2008
Mooi scherp op de auto. Leuk effect met de 'vage grassprieten'. Misschien een beetje meer effect met een lagere snelheid ... ??? Prima shoot ! Leuk.
Niek 27 April 2008
Ingenomen standpunt is ijzersterk. Compositie is goed. Mis wel een beetje de actie (opstuivend zand o.i.d.), maar zeker een prima foto.
Henk Noevers 27 April 2008
Mooie foto en op een goede plaats genomen. Wel wat risico gelopen in de buitenbocht. Leuk effect als je eens een foto uit een andere hoek neemt.
Hanneke van der Warf 27 April 2008
Leuk standpunt heeft hij gekozen, lag hij op z'n buik ofzo? mooie sterke kleuren, goed gedaan.
nathalie 27 April 2008
echt een hele mooie foto!! Ik heb eigenlijk geen commetaar... even een reactie op Mario : Als er geen opstuivend zand of iets dergelijks is kan hij dat ook niet fotograferen ;)
maurice 27 April 2008
prachtige foto allereerst!! goed gedaan maar de opmerking over de snelheid van de auto klopt wel het is een stilleven geworden terwijl er veel snelheid was als dat beter op de foto uitkwam dan had het een 10 geweest wat mij betreft ! ga zo door groeten maurice
Piet 27 April 2008
Prima standpunt, uit fotografisch oogpunt toch. Scherpte en compositie o.k. Snelheid suggereren vanuit een frontaal zicht wordt erg moeilijk. Opstuivend zand op een asfaltweg ook, is bovendien voornamelijk aan de achterkant te zien. Alle commentaar na de eerste twee zinnen mag je ook overslaan.
Joop 27 April 2008
ik vind het een goede foto mooi scherp en goed van kleur.voor mij een 9
Diana 27 April 2008
Jouw foto mooier dan die van je pa? Ik geef je helemaal gelijk, hij is echt vet!
wim schreuders 28 April 2008
topie gedaan !!!!
Rietje 28 April 2008
Jee-tje, ik wou dat ik zelf die foto gemaakt had. Heel mooi standpunt. Als ik een cijfer moet geven, nou van mij ook een 9.
Onno Hillebregt 28 April 2008
Knappe foto hoor ! En niks aantrekken van opstuivend zand, lagere snelheid, andere techniek. Iedereen heeft het moeten leren, of je aanleg hebt of niet. Ook al ken je je camera door en door, je moet het inzicht hebben voor zulke mooie foto's. Hopelijk zien we wat meer van je later, naast die van je trotse pa !
Otto Vosveld 28 April 2008
Echt een spannende foto, die helemaal bij het onderwerp (autoralley) hoort ! Klasse !! Door de grassprieten op de voorgrond heb je een extra spanning bereikt. Wanneer zien we ook foto's van jou op de website van de fotoclub ? Met vriendelijke groeten, Otto.

Trefwoorden
zeeland fotoclub community