Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 12
Rens Zuurveld

Vale Gier

11 reacties

Harm 21 August 2009
Mooie foto
Janneke 21 August 2009
Inderdaad een hele mooie foto. Waar ben je hem tegen gekomen? In Remuzat / St May, Drôme, Frankrijk?
Janneke 21 August 2009
Zonder het vereiste dakje op de o, staat er Drome
jan de man 21 August 2009
wat is dat toch met mensen op zeelandnet. hebben jullie niets te doen hele dagen door ma beetje stomme foto's van allerlei onzin en uit buitenland wat NIETS te maken heeft met zeeland op foto te plaatsen???????????????????????????????????????????????????????????????
Elvira Taelman 21 August 2009
Op deze side mogen ook vakantiefoto's geplaatst worden. Bovenstaande reactie slaat dan ook nergens op. Bovendien is de toon ook niet al te vriendelijk. Laat ieder in zijn waarde.
Elvira Taelman 21 August 2009
mooie foto
hans 21 August 2009
Leuke foto. het valt me idd daat op dat er vaak mensen op foto's minder leuk commentaar leveren.
Johan 21 August 2009
Nou, Jan de Man heeft wel een beetje gelijk hoor. Ik ga er zelf ook vanuit dat in Zeeland op de Foto elke fotorubriek dan ook Zeeland gerelateerd is. Je komt hier de meest vreemde items soms tegen en daar zijn andere fotomedia voor. Maarre: de Vale Gier vloog laatst ook in Saeftinghe dacht ik dus: die mag blijven!
Ha Ha 21 August 2009
Johan helemaal mee oneens hou toch eens een keer op dat er alleen maar zeeuwswe foto,s op deze side thuis horen waar heeft men anders de rubriek vankantiefoto,s voor ingelast.net of de mensen niet geinterseerd zijn wat er buiten zeeland gebeurd.
Rens Zuurveld 22 August 2009
Ik zal er niet teveel woorden aan vuil maken, maar er zijn verschillende rubrieken waar foto's in geplaatst kunnen worden die Zeeland gerelateerd zijn maar ook andere foto's, dus de reactie van Jan slaat dus ook nergens op, wij plaatsen nog foto's, heel wat nuttiger als zijn opmerking. Over de foto, ik heb die genomen in de Provence in de kloof van de Verdon. Heb daar zo'n 2.5 uur gestaan om foto's te maken. Op die plaats vlogen er een kleine 100 van rond.
Opa Zuurveld 22 August 2009
Rens een mooie foto die je gemaakt hebt, ga zo lekker door en laat die paar negatieve berichten voor wat ze zijn, de meeste vonden het leuk en het is een rubriek voor foto's.