Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
Mir@nda

Molen Heinkenszand

Ik ben eens foto's wezen nemen aan de overkant. Wat voor mij dus niet op Zeeuws Vlaanderen is. Ook daar is het prachtig.

8 reacties

Piet 02 August 2009
Die mooie molen leunt nogal achterover
gekko's 02 August 2009
Tja, anders stond die vlaggenmast weer scheef, tis altied wat mie joe hee piet
Miranda 02 August 2009
Tja, ik was ook nogal in de war door de foto. Staat ie nou scheef of niet maar ik heb gescrold naar de hoek van het huis. Dat staat recht. Mijn conclusie: foto staat recht?
Joze 02 August 2009
mooie foto laat Piet maar .........
Piet 02 August 2009
Je hoeft Piet helemaal niet te laten, ik constateer iets en dat klopt of het klopt niet. Zo simpel is het. Heel waarschijnlijk is deze foto met de groothoek gemaakt; dat kun je zien in de exiff gegevens; en dan kun je dergelijke verschijnselen verwachten. Hoe groter de hoek, hoe meer vertekening. De maker bepaald, hoe zij/hij het uitbeeld. Maar als iemand beweert, dat de molen niet scheef staat, raad ik een bezoek aan de opticien aan.
gekko's 02 August 2009
Gelukkig staat die molen NIET scheef, op de foto LIJKT het of íe scheef staat, thats all. (En ja, ik zal binnenkort wel eens naar de opticien gaan, maar of dat helpt...?) Zo kan ik Piet ook aanbevelen om naar een psych te gaan om dan erachter te komen dat er heel veel mensen zijn die elk een andere mening hebben, maar welke goed is, ? IK denk niet die van Piet!
Piet 02 August 2009
Dat Gekko's een punt heeft door te beweren dat de molen niet scheef staat, neem ik zonder meer aan. Daar gaat het ook niet om. Op de foto LIJKT ie scheef te staan en als dat je onderwerp is, zet je 'm recht, denk ik zo. Maar al stond ie op z'n kop, ik heb er geen problemen mee, als de fotograaf dat zo wil laten zien, want dan heeft, zij/hij daar een bedoeling mee. Als ik die bedoeling niet snap, maak ik daar een opmerking over. Miranda is er zelf ook niet helemaal uit.
Miranda 03 August 2009
Foto staat recht en hij lijkt inderdaad heel scheef. Daar hoef je niet voor naar de opticien. Ik ben wel blij dat ik hem zo heb gelaten want ik hou wel van dit soort discussie's. :-) Ik vind wel dat jullie allebei een punt hebben. Gekko's wil laten zien dat de foto nou eenmaal niet scheef is en daar heeft hij gelijk in. Piet vind dat hij er wel scheef uit ziet en daar heeft hij ook gelijk in. Piet heeft bovendien gelijk dat ik er ook niet helemaal uit was. Laat iedereen hiervan leren dat hij zijn foto's plaatst zoals hij wil en dat iedereen het commentaat daarop mag geven wat hij wil.