Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 18
Els

mooi plekje..

14 reacties

Monisha 30 July 2009
Ja inderdaad een mooi plekje! Ziet er heel gezellig uit!
Piet 30 July 2009
Zoals gewoonlijk weer een erg mooie serie, maar deze spreekt me toch het meeste aan. Een minpuntje; de gevels lijken voorover te hangen.
Liselotte 30 July 2009
Eh, zou dat misschien aan de gevels zelf kunnen liggen......?!?! En dat is juist de charme van die oude huisjes (als ze oud zijn tenminste). Erg mooie foto, Els. Daar zou ik wel willen wonen. Prachtige huizen.
rebeca 30 July 2009
pracht foto mensen die het beter denken te kunnen heb je altijd.
Miranda 30 July 2009
Ja zeg, zeker een mooi plekje. Wat moet het daar lekker zijn om in het zonnetje te zitten.
Piet 30 July 2009
Een minne opmerking van rebeca. Dit heeft niets, maar dan ook niets te maken met beter kunnen. Misschien heeft Liselotte wel gelijk. Els weet wel waarover ik het heb.
Nel R 30 July 2009
Idyllisch plekje, mooie opname!
Ina 30 July 2009
Prachtige serie en inderdaad een heel mooi plekje!
Otto Vosveld 30 July 2009
Mooie foto van een bekend plekje, Els !
Els 30 July 2009
Piet, ik weet dat je opmerkingen over foto's geeft om ervan te leren, en ik waardeer het ook hoor.. soms heb ik er zelf ook wel andere gedachten over, maar dat komt dan omdat meningen soms verschillen over fotografie.. ik vind het gewoon belangrijk dat we het gezellig en leerzaam houden op Zeelandnet, en dat we elkaar ook het beste gunnen.
Paled 30 July 2009
Je maakt niet alleen prachtige foto's maar gezien je reactie ben je ook een pracht MENS Els.
Piet 30 July 2009
Omdat niemand iets leert van een applausclub, becommentarieer ik foto's zoals ik het doe. Doe dat ook vooral met de mijne. Dat je over diverse dingen anders kunt denken, is geen probleem. Laat dat rustig weten. Dat hoeft niet via steken onder water te zijn. Als een horizon niet recht is, kan iedereen dat zien. Dan moet je niet zeuren, als daar een opmerking over gemaakt wordt. Meesta wordt die opmerking ook nog gemaakt door iemand anders dan de maker. En het staat echt slordig. Zelf heb ik wel eens een erg scheve foto op de site gezet, in de hoop, dat iemand daarop zou reageren. Niemand dus. En eigenlijk, Els, had ik verwacht dat je even zou laten weten dat de gevels wel of niet voorover hangen, Natuurlijk kan ik zelf komen kijken, maar dat lijkt me nogal omslachtig
Elvira Taelman 30 July 2009
Een hele mooie foto
meda 15 August 2009
els gunt vooral zichzelf het beste