Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Elvira Taelman

Donkere wolken boven Terneuzen

Het weer was vanmiddag erg wisselvallig. Aan de ene kant kon de zon schijnen en aan de andere kant kon het donker zijn.

6 reacties

Anneke Bakx 28 July 2009
Hele mooie foto! Net dat stukje flat er af halen misschien?!
Piet 28 July 2009
Dat stukje Waterfront mag er zeker af. En, zoals je zelf al aangeeft, aan de ene kant de zon en de andere donker, probeer daarvan eens gebruik te maken; donkere woken en de zon op de flats. Het resultaat zou schitterend kunnen zijn.
Eddy Kroes 28 July 2009
Prachtige stemmige foto
W. Dees 28 July 2009
De foto ademt een heel rustige sfeer, door het rustige water, de grijze tinten en geen verdere dominante kleuren. Het advies van Piet zou er wel een heel andere foto van maken, meer gelijkend op de andere foto van Elvira, maar ik betwijfel of dat beter zou zijn. De compositie vind ik ook pakkend, op dat streepje Waterfront na dan. Een foto die tussen de vele andere er duidelijk uitspringt.
Elvira Taelman 28 July 2009
Bedankt voor jullie mooie reacties. Ik had dat stukje Waterfront helemaal niet gezien, en dan heb ik nog wel zo goed gekeken. Geen nood, ik snij het er gewoon af. Ik weet niet wat je bedoelt Piet, ik zie het beeld wel voor me, heel mooi met de zon er op. Maar bedoel je dat ik dat met een fotoprogramma moet doen, of moet wachten tot de lucht vanzelf zo is en ik moet wachten op de zon?
Elvira Taelman 28 July 2009
Omdat ik nog niet veel weet van fotografie, weet ik niet altijd hoe ik een camera moet richten. Voor deze foto heb ik bijna helemaal op mijn rug gelegen. Ik moest er zelf hard om lachen. Moeten jullie ook wel eens op je rug of op je buik liggen enz.?

Trefwoorden
weer terneuzen wolken