Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 27
MarceldR

Vlinder

Ruitje onderzoekt de voortplanting. Vlinder weigert in/of buik te komen. En moet je ze dan doorslikken die vlinders en is dat dan niet heel zielig voor de vlinders en krijg je er geen last van. Is best wel moeilijk.

7 reacties

ria 26 June 2009
Heel mooi! Ook je verhaal erbij. Doorslikken is geen optie denk ik, maar ja, wat dan?
Ruitje 26 June 2009
Vaak weet ik niet wat voor een vlinder het is. De oplossing die ik dan kies is gewoon een warrig verhaal over iets wat er niets mee te maken heeft. Gek genoeg werkt dat. In echt was het vlinder zo mooi en zo rood dat ik bijna perplex sta het nu te zien. Is een beetje grauw. Maar ja dat geldt voor veel van mijn foto's niet te moeite waard moet er rare tekst bij zetten om het minder saai te maken. Mijn universum is beperkt.
Vanessa 26 June 2009
Ik vind het een mooie foto. En ja, je hebt af en toe warrige verhalen. Ik moet er altijd wel om lachen.
Nel R 26 June 2009
Het is de Gehakkelde Aurelia (in het Engels heet deze vlinder Comma en op deze foto is duidelijk te zien waarom...) Mooie foto!
Ruitje 26 June 2009
Zie de komma? nu wat ik raar vind is dat de vlinder in vlucht zo mooi was of is. Maar in gesloten dus rustende toestand zo grauw is.
marianne 28 June 2009
foto prachtig deze vlinder maak optimaal gebruik van der schutskleur prachtig
fatyma 02 July 2009
warrige verhalen zijn juist de moeite om te lezen, en om te denken...maar is het nou een vlinder of mot,,het lijkt een sprookjes figuur.

Trefwoorden
ruitje