Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Patrick S

Zat lekker in het zonnetje

6 reacties

Bertie. 05 November 2020
Mooi!!
P Vergouwe 05 November 2020
Prachtig !! Maar ook goed zichtbaar waar je tegenaan loopt bij dat dichtbij werk.
Pa/Jo 05 November 2020
Inderdaad Piet, voor je deze opname redelijk kan maken moet je toch even kijken en proberen. De scherptediepte is minimaal alsmede het licht , echter moet ik bekennen dat ik qua belichting weleens een beetje licht met een zaklamp toevoeg. Ook maak ik gebruik van een focusing rail , dit werkt super. Momenteel gebruik ik hiervoor nog een 28 MM met omkeerring. Maar wil toch met tussenringen gaan werken ipv van een balkapparaat.
P Vergouwe 08 November 2020
Met zo'n omkeerring ben je natuurlijk al je autofuncties kwijt. Of je moet die 28mm op het normale objectief schroeven. Ik heb daar geen ervaring mee. Wel heb ik eens, heel lang geleden, een heel duur balgapparaat gekocht dat ik nauwelijks heb gebruikt. Niet zo handig. Tussenringen lijken me een goed alternatief en zijn niet al te duur.
Pa/Jo 10 November 2020
Nee de omkeerring wordt op de voorkant van de 28mm lens geplaatst en zodoende is deze omgekeerd. Je kunt inderdaad bij deze geen diafragma aansturen wel de sluitertijd. Bij tussenringen behoud je de controle over je instellingen.
P Vergouwe 14 November 2020
Ik heb ook gelezen, (voor wat het waard is), dat een omgekeerd objectief de beeldkwaliteit van een macrolens benaderd. E Focussen met volle opening en daarna de foto maken na instellen van het diafragma en het diafragma kun je toch wel handmatig instellen?