Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 19
P Vergouwe

Schijfje

3 reacties

Chinta 05 September 2020
Nou Piet, ik ben blij dat je weer eens zelf wat foto's plaatst. Ik zou bijna zeggen is er iets mis met je ogen ;-) Nu maar niet meer over de scherpte vallen want we kunnen er echt niks aan doen zoals je nu zelf ervaart. Uitzonderingen daar gelaten uiteraard.
P Vergouwe 05 September 2020
Mijn ogen zijn oké, Chinta. aan allebei heb ik een staaroperatie gehad Het is juist door het uitblijven van commentaren en reacties daarop dat ik hier lange tijd geen foto's meer heb geüpload. En als ik wat vroeg kwam er geen antwoord of een reactie dat ik niet zo moest zeuren,( of zoiets), en dat was dan nog het "vriendelijke" deel. Als iemand vind , dat, als ik een tip geef om de foto te verbeteren, de maker ervan aanval dan moet die persoon zich eens laten nazien. Ik heb het ALTIJD alleen maar over de foto. De lol was er af. Nu, ineens, word er weer gereageerd en over de foto's gepraat. Ik heb dik 50 jaar ervaring en dat wil ik graag delen. Maar als iemand toch zelf het wiel wil uitvinden dan moet ie dat vooral niet laten.
Chinta 05 September 2020
Ik heb er nooit problemen mee gehad hoor, opbouwende kritiek is altijd oké. Alleen het probleem met die scherpte is toch iets van zeelandnet de laatste tijd. Ik weet dat jij bijzonder mooie foto's maakt en daarom vielen de door jou geplaatste foto's nog al tegen, vandaar mijn opmerking over je ogen. Een grapje sorry. Ga gewoon door met je reacties, we zijn nooit te oud om te leren.