Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
W van Iren

Zicht op Middelburg 1964

Vanuit PZEM toren

4 reacties

P Vergouwe 23 February 2017
Z/w fotografie kan echt mooi zijn. Hier werkte het weer niet mee want het is geen zwart/wit maar grijs/grijs. Bovendien hangt de foto naar rechts.
ire 23 February 2017
U zult ongetwijfeld gelijk hebben heer Vergouwe. Maar het gaat om het tijdsbeeld. U stuurt inderdaad prachtige foto''s op waartoe ik misschien niet in staat ben, maar ik dacht misschien vinden oudere mensen dit wel leuk. Succes verder met uw prachtige opnamen. En vergeet niet: Een mens is maar een mens!
Adrie Koppejan 23 February 2017
Prachtige opname.. Ik ben nog maar van 1953, maar herken best wel veel: de Blauwe Dijk, de Teerpakhuizenstraat, stukje van het Vlissings Wagenplein, het Huis van Bewaring enz.. Voorts heb ik moeite met het opnamejaar 1964. Die 'toren' bij de Fitting is - volgens mij - van later datum, maar beslist niet later dan 1969 of 1970..
ire 23 February 2017
Nou daar hoef je geen moeite mee te hebben Adrie. Ik ben bij de Pzem begonnen in 1963. In 1964 kwam ik op de afdeling waar onder andere dhr Bollen zat, ik dacht ook een bekend fotograaf. Hij had een Werra te koop en het eerste wat hij tegen mij zei is. Je moet de omgeving eens op foto zetten vanuit dat torentje. Ik was 17 jaar en dit waren dus de eerste foto''s van mij.

Trefwoorden
vroeger