Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 14
-mari-

nieuw leven

nog kaal, en moeders vliegt al heen en weer

15 reacties

Hennie 17 april 2009
Zo ontzettend aandoenlijk! Hoe zit dat met het vergiftigen van roofvogels door onze zeer ongeliefde jagers gilde? Houden die hufters ook van dit soort foto's?
rian 17 april 2009
Geen idee hoe het met die hufters is ,deze zullen ze niet komen halen, dat weet ik wel zeker!!
Nel R 17 april 2009
Heel bijzondere opname van dit vertederende tafereeltje!
Rozalia 17 april 2009
Schitterende foto hoop dat zijn broertje en/of zusje mag vliegen boven ons mooie Zeeland. Wat betreft Johan kunnen we nu nog steeds de Tweede Wereldoorlog niet vergeten? Denk aan de mooie dingen zoals deze foto
Janine26 17 april 2009
Heel vertederend om te zien
joke 17 april 2009
dit is een mooi begin van de lente
j,f 18 april 2009
prachtige foto, laten we de oorlog er maar niet bij halen. en de jagers,die geven ze een beetje gif, nieuw leven moet je koesteren. en wat een geluk dat je dat mag zien.
karel de roofvogelbeschermer 18 april 2009
laten we eerbied hebben voor al wat leeft want zo is het leven bedoeld. respect !!!!!!!!!!!
Elvira Taelman 18 april 2009
Schitterende foto
Annelies 18 april 2009
Is dit uit het nestje wat bij het wc raampje was gebouwd? Wat een prachtige foto!
Rian 18 april 2009
Ja Annelies dit is dat nestje uit het wc raampje,mooi he,is moeilijk foto's maken,want kan er niet langs de voorkant in,dus moet ht via een heel klein ingangetje...maar is inderdaad mooi gelukt.
Annemoon 18 april 2009
Wat een lieve foto, zo mooi. Bij mij in de tuin hokken twee zanglijsters en samen hebben ze een nest van vier kuikens. Eerdaags vliegen ze uit, ik volg het al van 16 maart met een film camera, alleen weet ik helaas niet hoe ik het op de computer moet zetten. Maar Rian, je hebt een hele mooie foto geplaatst!
Rian 18 april 2009
Weet je niet hoe je ht van een camera op een pc moet zetten? Vraag het gewoon op het forum, daar wordt je bijzonder goed geholpen,neem de proef op de som,zet merk cmera erbij en ook even of je op vista zit of Xp
eddy Axel 19 april 2009
te veel vogels zijn er nooit laat ze in grote getalen uitvliegen ik geniet elke dag van het geluid van de vogels in mijn buurt ( mijn gehoor is niet zo best) ben blij als er vogels zo vroeg fluiten helaas heb ik niet altijd mijn camera bij me anders elke dag verse vogel foto's mooi gemaakt deze foto met het eerste jong in het nest ik zie graag de volgende foto waar ook de rest van het gezin op staat
Rian 20 april 2009
Eddy ik denk zo langzamerhand dat ik je moet teleurstellen,want het volgende eitje is nu nog niet uit,dus dnek niet dat daar iets uit gaat komen!! De andere groeit wel goed en wordt heel goed voor gezorgd gelukkig.

Trefwoorden
leven nieuw jong