Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Bluesart

wil weten wat anderen hier van vinden. ik vind hem mooi.

Sienna .Rond vierkant lucht. Heb ook nog een paar jaar op een fotoclub gezeten.En daar kwamen echte kunstenaars.plus soms werken van hele goeie fotografen.Die legde uit hoe je naar een foto moest kijken. Van links naar rechts. Ik was maar een middelmaat.Maar nu is het iets makkelijker je maakt er duizend en kies er dan maar een uit.

3 reacties

P F 30 January 2015
Eerst het positieve. De top van de toren staat er ook op. De kleuren zijn goed en het onderwerp interessant. Al zal dat laatste niet voor iedereen gelden. De toren staat wat scheef. En bij architectuur staat het netter als je het perspectief corrigeert. Sommige camera's kunnen dat al. Als je dat bij deze foto doet zal je tot de ontdekking komen dat er links te weinig ruimte is; het beeld staat dan in het gunstigste geval met de rug tegen de muur. Iets meer naar links gericht voorkomt dat. Ook de scherpte lijkt me niet optimaal. Waarschijnlijk is er een lange sluitertijd gebruikt want de vogels zijn absoluut onscherp. Die voegen hier niets toe; ze storen zelfs.
P F 03 February 2015
Blijkbaar is er niet veel interesse om een nadrukkelijk gevraagde reactie te geven. Ook degene die dat wel doet krijgt geen respons.
Bluesart 17 February 2015
Sorry PF bedankt voor je reactie, ik vind heel fijn als iemand zich verdiept in m'n foto. Je heb volledig gelijk, scherpte niet perfect. De reden: goedkope compact camera. Over het perspectief klopt ook, wat ik normaal corrigeer met Adobe Photo shop. Over die vogels denk ik anders .Grt André

Trefwoorden
van leren anderen