Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
hawi

Bolhoedjes.

12 reacties

hawi 31 August 2014
Ohw jeetje...die staan wel heel raar. ;-)
Chinta 31 August 2014
Krijg een zere nek... Lol. Maar even de laptop kantelen en ze staan er gewoon geweldig op!!
hawi 31 August 2014
Ik heb deze foto inderdaad op z'n kant gemaakt, maar het fotoprogramma op de pc plaatst deze foto's dan automatisch in de juiste stand. En dan ga je de mist in.
Chinta 31 August 2014
Ja klopt heb ik ook al eens gehad.. Maar je bent ingelogd dus je kunt hem verwijderen en weer opnieuw plaatsen in de juiste stand.
frank1958p 31 August 2014
als je de computer omdraait is het een prachtige foto van jonge parasolzwammen.Hawi.!!!
hawi 31 August 2014
Moet ik em eerst de juiste kant opdraaien op de pc. Straks op z'n kop. :-)
hawi 31 August 2014
Krijg het niet voor elkaar om hier de nieuwe foto rechtop te krijgen. Als ik em op de pc 90 graden draai (beide kanten op geprobeerd) dan komt de nieuwe foto hier of de ene kant op of de ander kant op, maar niet zoals het zou moeten.
Chinta 31 August 2014
Vreemd... ik heb hem even opgeslagen en gekanteld. Zal hem even plaatsen en dan gooi ik hem er wel weer af.
Chinta 31 August 2014
Ja hoor stond helemaal goed, is er al weer af gegooid ook.
hawi 31 August 2014
Nou ja!
frank1958p 01 September 2014
hawi bij staat in mijn foto albums die foto,s soms ook wel eens gekanteld in mijn picasa fotobewerkingsprogamma.soms ook ik kantel ze in allebei de gevallen eerst recht en slaat dan ook op daarna plaatst ik pas een foto ik heb dan ook nog nooit een foto op zijn kant geplaatst en ik heb echt niet zoveel verstand van computers veel te laat mee begonnen maar mischien ligt het daaraan probeer het is dus foto kantelen opnieuw opslaan.!!!
hawi 02 September 2014
Frank, ik werk met ACDSee Pro. De foto's komen vanuit m'n camera rechtstreeks daar terecht en dat programma zet ze daar automatisch in de juiste stand. Ik ga dus al de mist in door te denken dat ze juist staan. Uiteraard kan ik ze met dit programma kantelen. Heb dit geprobeerd nadat deze bovenstaande foto er op z'n kant uitkwam op zeelandnet, maar op de een of andere manier lukt dit niet. Bij een test-plaatsing alhier blijft de foto horizontaal naar links of rechts staan. Het vreemde is dat ik deze foto ook op een ander site heb geplaatst, dus ook rechtstreeks vanaf mijn opslag in ACDSee pro en die staat gewoon goed. Het zou kunnen lukken door bovenstaande foto te kopieren en dan recht te zetten en terug te plaatsen zoals Chinta al heeft getest, maar het is wat mij betreft wel even prima zo. Dank voor je hulp.