Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Otto Vosveld

zicht op St. Jansteen......

in Zeeuws-Vlaanderen.

8 reacties

P F 08 May 2014
Erg mooie foto, al vind ik de onderkant nogal rigoureus afgesneden. Maar daar kan een goed reden voor zijn. Die vogel, waarvan je alleen maar kunt vermoeden dat het een vogel is, zou ik uit de lucht schieten.
Geert M 08 May 2014
Mooie serie foto,s Otto
PiBo 08 May 2014
Sint Jansteen, Otto? Ik denk 't niet. Graag uitsluitsel, alsjeblieft. Het eventueel sluiten van vele kerken bij ons in de buurt is een hot item. De tijden veranderen, des te belangrijker die op de plaat vast te leggen. Hoe dan ook, de kerken hebben bij veel mensen een rol gespeeld in hun leven: doopsel, trouwen en bij overlijden. Dit erfgoed zal beschermd moeten worden. Wordt vervolgd, zullen we maar denken. Ik sluit mij aan bij de reactie van PF, buitenom die vogel natuurlijk!
hensie pieper 08 May 2014
mooi Otto.........
Vosveld 08 May 2014
PiBo, je hebt gelijk, het is de kerk van Clinge !! Sorry ! Ik heb de foto genomen vanuit de Waterstraat, die loopt van Hulst (wijk Groote Kreek) naar de Clingeweg (van Hulst naar Clinge). Ik was duidelijk "een dorp te ver"! Dank voor je reactie en je correctie !!
PiBo 08 May 2014
Dat is vanaf een redelijke afstand genomen dus en toch zo scherp. Mee zon en een goede lens zeker?
Vosveld 08 May 2014
Ja, ik ben ook erg tevreden over de camera die ik heb. Het is een Canon PowerShot SX50 HS, met de lens 4.3-215.0 mm. Ik had inderdaad de zon in m'n rug op dat moment en heb flink ingezoomd......
frank1958p 08 May 2014
mooie foto Otto.!!!