Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 26
Marjon Jobse

Zeeuwse kust

kust

14 reacties

van veen 08 February 2009
leuke foto, jammer horizon is scheef
Otto Vosveld 08 February 2009
Mooie sfeer-foto, Marjon !
kees de gans. 09 February 2009
Wat een gezeur,wat scheef,pracht foto.
Dick 09 February 2009
Helemaal geen gezeur, is essentieel. Onbegrijpelijk dat een inzender dat niet even rechtzet. Zo gebeurd. Zelfs bij een beginnersgroep van een fotoclub gaan deze regelrecht de afvalbak in. Je kunt je ook niet verschuilen achter het feit dat je dit niet wist want bijna dagelijks wordt deze opmerking op deze site gemaakt.
Marjon 09 February 2009
Ik zet foto´s op internet om de mening van anderen te krijgen, hierdoor leer ik. Je hebt gelijk, de horizon is niet helemaal recht, en dat is idd zo verholpen. Bedankt voor de opmerkingen. En het is niet mijn bedoeling om iemand van streek te maken hoor, of me ergens achter te verschuilen.
Dick 09 February 2009
Mijn reactie blijkt achteraf wat hard omschreven alhoewel ik uiteraard wel bij de essentie blijf. Ik hoop dat je je niet beledigd voelt Marjon.Was niet de bedoeling, sorry.
kees de gans. 09 February 2009
Opbouwende reactie,en leerzaam hoor,en vriedelijk, ik zou geen zin in deze site meer hebben, top Dick.
Tonny 09 February 2009
Mooi en rustiek !!!!
Marjon 09 February 2009
Ik voel me niet beledigd hoor, met schrijven is het soms lastiger communiceren. Leuk om reakties over de foto te ontvangen, en ik heb er nog steeds zin in om foto´s te plaatsen en te kijken !
kees de gans. 09 February 2009
Ga door Marjon,wij vinden hem mooi.
ikke 09 February 2009
wij ook, scheef of niet....
Piet 10 February 2009
Misschien ben ik wel kampioen wat de opmerking over scheve foto's betreft. Vaak zijn de mensen, die zich daaraan ergeren, niet de makers. Aan de kritiek zou ik nog willen toevoegen, zet een hoofdonderwerp, zoals de zon hier, nog wat meer uit het midden. En, o ja, afgezien van de kritiek puntjes, erg mooi.
jadipriko 10 February 2009
Eerst even vermelden dat ik de foto super vind ; fijn toch om reacties te krijgen met opbouwende kritiek ! Ik heb hier al veel geleerd . Wat ik aan deze foto ook een minpunt vindt is de nogal grote doorgelopen zwarte onderkant ; als die wordt verwijderd tot een centimeter ongeveer aan de rietzoom is het daarna mijns inziens een nog mooier plaatje [ graag lees ik van anderen hoe die daar over denken... ]
ton 11 February 2009
Zit wel wat in,is het proberen waard,en van al deze kritiek, leer ik weer een hoop van, maar het blijft een mooi plaatje!

Trefwoorden
zeeuwse kust