Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 10
Maria.

Westerschelde

Vlissingen

16 reacties

Riche 22 January 2014
Aardig 'Ves' level, samen wezen schieten? lovely jobly ;)
P F 22 January 2014
Heel jammer, maar ik zie weer een gigantische ruis. Ligt dat nu aan mijn monitor, omdat alleen ik het zie?
Maria. 23 January 2014
Piet, Ik weet 't niet...ik ben wel een hoop scherpte kwijt hier, en ook kleurverlies. De kwaliteit van Zldnet is niet constant; soms is 't goed en soms totaal niet. Wat betreft rare lijntjes e.d. ben jij kennelijk de enige die dat ziet. Dus kijk eens na of je dit steeds ziet sinds je een nieuwe monitor hebt..
P F 23 January 2014
Het kan aan de grootte van mijn monitor, (27), liggen dat ik de ruis en de lijntjes eerder zie. Maar die lijntjes schijn je te kunnen voorkomen door zelf je foto te comprimeren. Ik gebruik daar BDSizer voor. Bevalt me erg goed.
janm1 23 January 2014
Maria prachtige foto's!!
Jo Dingemanse 23 January 2014
Ook ik zie enige ruis,nog niet echt storend. Mogelijk dat je de ASA instelling op automatisch hebt gezet. Daarom werk ik altijd met stafief,en handmatige ASA instelling(100asa en F16 voor pittige scherptediepte) Dan zal je enige beweging van het water kunnen zien,doordat de sluitertijd langzaam is. Ook de witbalans zal met dit mooie licht wat van slag zijn. Is nadien nog bij te stellen. Ook bij mij lukt niet elke foto zo ik in gedachten had hoor Maria.
marijskees 23 January 2014
Mooie foto, Maria !!
Adri Joosse 23 January 2014
Mooie foto Maria.
Maria. 23 January 2014
Jo, ik had geen statief; heb F5,6 gebruikt. Ik zal er nog een plaatsen; die is wel goed denk ik; al verlies ik weer scherpte door de upload. Bedankt voor de tip!
Riche 23 January 2014
de discussie over een pietsjes ruis en lijntje wat niet goed helder is voor sommigen. Weerleg dat nou niet keer op keer bij de fotograaf. Ten eerste is deze discussie al gevoerd, dus val je in herhaling. Als je er zoveel last van hebt, kijk dan er dan niet naar. Wil je kost wat kost alles doorzetten kom dan eens met specificaties van je eigen scherm, videokaart, etc. etc. of zoek een goed oogarts. Futiliiteiten op een beperkte foto bandbreedte forum als hier "battlelen" heeft geen zin... Voorts een fotograaf met die kwaliteiten een statief aansmeren, is gezien het werk geleverd, ook non-issue. Techfreaks, jullie zouden beter moeten weten... Ik vind de handreiking van fotograaf, belovende een extra foto te uploaden en te danken voor overshoot adviezen, byzonder ruimhartig.
p stoppelenburg 23 January 2014
ik vind hem prachtig Maria
frank1958p 23 January 2014
hele mooie foto.Maria.!!!!!
corine o 23 January 2014
Mooi van kleur.
Maria. 24 January 2014
Thanx iedereen..
Chinta 24 January 2014
En ik vind hem geweldig...maar ik ben dan ook een fan van je!! :p
anjamoerland 25 January 2014
Prachtige foto! Ook ik ben een fan van je!!