Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 30
j.f

damherten

6 dagen in de week .kom naar het gradabos. om de jagers tegen te houden. deze dieren worden afgeschoten.

11 reacties

j,f 31 January 2009
vergeten,is in haamstede. de weg naar renesse die nu afgesloten is. groetjes
Anneke Bakx 31 January 2009
Dus dit zijn nu damherten...?! Met een bord in de pootjes..?!
jadipriko 31 January 2009
Zou dit echt helpen??
caston 31 January 2009
Denk niet dat het helpt,maar er aandacht aan blijven geven is goed.
wim f 31 January 2009
las in de krant dat jullie ook bedreigd worden
j.f 01 February 2009
Er waren eens drie jagers met alleen een goed geweer "adidelo - adidelo - adidelo - adidelo": zo gingen zij te keer Maar in het bos daar woonde een heks enfin, het komt hier op neer "adidelo - adidelo - adidelo - adidelo" ... nu zijn zij er niet meer, Dimitri van toren.
j,f 01 February 2009
Anneke Bakx . met jou kan je lachen,groetjes.
jf 01 February 2009
ja snap er ook niks van wim,die man zal zijn naam niet noemen,ik ken hem niet zo,maar anders .sta er ook van te kijken,maar weet niet wat voor afspraken hij heeft met de jagers, maar is jammer dat het zo gelopen is, het beste is te schieten met je camera,de groetjes .
kees 03 February 2009
Beter het aantal onder controle te houden door afschot dan situatie te laten escaleren. Door een jaarlijkse toename van het aantal herten komt er op een zeker moment een enorm probleem dat zich nu al begint aan te dienen. Nu moet er een keer een groot afschot komen met een langdurige onrust in het gebied. Zorg voor een goed wildbeheer en omdat er geen natuurlijke vijanden zijn dan ziekte en honger zal de mens dit moeten bewaken en het afschot ieder jaar moeten plegen. Ik ben geen jager maar liefhebber van het wild uin Nederland. Maar zie wel de andere kant van het wildbeheer dat deze helaas een noodzakelijk kwaad is. Liever afschot dan een troep wolven in nederland. En trouwens niet zo aggressief tegen je broer. Deze vorm van zinloos geweld draag jij toch niet uit????? kees - 3 dagen geleden. Gaan jullie nu ook de kosten voor de schade die de damherten bij overbevolking geven?
beheerder 04 February 2009
deze foto's horen niet op deze rubriek thuis. Het gaat om foto's en niet om standpunten van een bepaalde groepering. Daar zijn andere gedeeltes van de site voor.
j.f 18 April 2009
beheerder.waarom deze foto niet.en wel de foto,s tegen ontpoldering. en de foto,s van de groene leugen.ik zie het verschil niet. m.v.g . j,f

Trefwoorden
damherten