Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
P Vergouwe

Hij is alweer voorbij

7 reacties

Ad 26 August 2013
Typisch een foto, waarmee je voor paal staat. Probeer je schuifregelaars eens in bedwang te houden.
Piet 26 August 2013
Ik kan me niet herinneren, dat ik jou daar op dat moment gezien heb, Ad. En nog iets, als we alleen maar mogen registreren, wie maakt dan de dienst uit? De camera? En hoe is die camera dan afgesteld en wie heeft dat gedaan?
Ad 26 August 2013
Dat ik er niet geweest ben, dat is zo Piet. Evenmin, dat, jij geweest bent op het moment dat een ander ergens een foto maakte. Wat je precies met registreren bedoeld, dat kan ik even niet plaatsen. Als je bedoelt, dat het over het uiten van kritiek gaat, haal dan eerst de balk uit eigen oog, voordat je de splinter van een ander ziet. PS. Jouw en je camera kennende, is het niet de camera geweest, maar zijn het je Picassa schuifregisters, die uitgeschoten zijn.Gr. Ad.
Piet 26 August 2013
Je hebt een punt, Ad. Natuurlijk ben ik ook niet overal bij. Al een tijdje werk ik niet meer met Picasa, maar dat maakt in feite weinig uit. En de foto's plaatsen zoals ze uit de camera komen is geen optie; ik werk in RAW en die moet je wel bewerken. Eigenlijk zou ik het liever over inhoudelijke dingen hebben, dan elkaar wat vliegen af vangen.
Ad 26 August 2013
Laten we dan de vliegen laten voor hetgeen ze zijn. Misschien geen kritiek op wat een ander plaatst? Over het inhoudelijke? Is deze site het uberhaubt wel waard om je best te doen en een mooie foto te plaatsen? "Paarlen voor de Zwijnen" volgens mij. P.S. Foto's in RAW kunnen net zo slecht zijn als "gewone" foto's en zie zelf daarin geen toevoegende waarde. Maar misschien kun je het verschil eens iets laten zien ?
Piet 26 August 2013
Als je me kent, Ad, moet het geen probleem zijn om mijn telefoon nr. te vinden Ik wil best eens over deze materie van gedachten wisselen. En dat gaat onder 4 ogen makkelijker.
Jenzzel 10 September 2013
Prachtig Piet, ik hou erg van deze silhouetten.