Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Johanneke.

grappige bolletjes

Aan welke waterplant zitten deze bolletjes?

8 reacties

Chinta 21 July 2013
Zou het deze kunnen zijn? Egelskop (Sparganium erectum)
Johanneke 21 July 2013
Ik denk het haast wel Chinta, dank je wel voor je antwoord. Ik zag ze langs de sloot en vond ze zo grappig. Is dan heel irritant als je niet weet wat je gezien hebt :-)
Chinta 21 July 2013
Ja inderdaad...heb ik ook last van, ik ben ook nog steeds niet achter de naam van die larve die ik vanmiddag op mijn klimplant een groene luis zag verorberen. :-(
Johanneke 21 July 2013
Ik heb op facebook een foto geplaatst van een larve omdat ik ook niet wist wat voor beestje het was. Volgens waarneming.nl is het een libellenlarve. Zou dat bij jou ook zo kunnen zijn?Ik zal de foto hier op zldnnet zetten. Sorry voor de magere kwaliteit, maar fotografeer nu met mijn oude gsm. De "nieuwe" heb ik kapot laten vallen en die had veel meer mp
Chinta 21 July 2013
Moet je niet doen hoor.....is zonde. Ik vind dat je toch bijzonder mooie foto's met je gsm kunt maken. Die van mij maakt alleen maar wazige donkere foto's..maar ja die is ook al antiek.
Johanneke 22 July 2013
Haha, dat ging natuurlijk wel per ongeluk hoor en ik vind het ook heel erg jammer. De fotofunctie van de gsm was ook bijzonder goed voor een telefoon, 15 mp. Degene die ik nu gebruik heeft maar 8 mp en dat merk je heel goed. Bedankt voor je compliment!
Maria 23 July 2013
Ik vind ze ook erg leul Johanneke!
Maria 23 July 2013
o boy...ik bedoel natuurlijk leuk!