Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 27
Gerda Neve Pierhagen

Damherten genieten van het zonnetje

9 reacties

ton 14 January 2009
Geweldig mooi deze foto, wat een mooie natuur, en op het goede moment genomen,Gerda, in een woord geweldig!!!!
Anneke Bakx 14 January 2009
Zijn ze zo tam, of lig je uren plat op je buik om ze te schieten? Pardon: ik bedoel natuurlijk fotograferen. Foute woordkeus, die nogal gevoelig ligt op het ogenblik!
Gerda Neve 14 January 2009
Nee het voordeel van een 5oomm lens en dan het goede moment afwachten,en op deze manier verstoor ik deze dieren niet.Nu hoop ik ook dat de ogen van de jagers eens open gaan,dat ze eens gaan schieten met de camera inplaats van met het geweer.Het voordeel van de camera is dat je dan geen bloed hoeft te vloeien,en dan kun je toch schieten maar dan een mooi plaatje.
j.f 14 January 2009
mooie foto
Otto Vosveld 14 January 2009
Vergroten, opplakken en aan de muur, Gerda ! Prachtig !!
caston 14 January 2009
Prachtig Gerda,dat is genieten.
Hanneke 15 January 2009
Schitterend, wat een schutkleur!
Gerda Neve 15 January 2009
Absoluut niet snel lopen en echt goed rondkijken want voor dat je er erg in hebt ben je ze voorbij.Als ze niet bewegen dan vallen ze haast niet op.Ik vind dat je dag niet meer kapot kan als je deze dieren op zulke mooie lokaties mag fotograveren.
Ivo 04 February 2009
Gerda gefeliciteerd met deze opname. Wat een kleuren. Ze gaan op in de omgeving. Daar doe je het voor. Lekker op pad gaan en er moeite voor doen om ze te zien. De beloning is inderdaad dat je dag niet meer kapot kan. Ga zo verder en ik zie je foto's tegemoet.