Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
R.Saman

De Engelse wijk

Wachtend op renovatie.

14 reacties

Chinta 20 May 2013
Ik vind het wel heel erg lang duren voor ze er aan beginnen. Een treurig gezicht.
P. 20 May 2013
Chinta, het is al heel vergevorderd! Ga er maar eens kijken, er wonen alweer nieuwe bewoners in een aantal van deze prachtig opgeknapte woningen.
job 20 May 2013
En hoeveel goedkope sociale woningen worden er hier verkocht? Nog meer winst voor banken regering en woningstichtingen. En de kids maar twee banen om straks de huur te betalen. Waar zijn we mee bezig.
job 20 May 2013
die kids krijgen dit niet: http://www.geennieuws.com/2013/05/e-160-000-jaar-huurvergoeding-voor-ambtenaar/#.UZnkczrlhRk.nujij
P. 20 May 2013
Het zijn huurwoningen mopperJob.
job 20 May 2013
:) allemaal?
Vlissinger 20 May 2013
Ik denk dat je deze wijk over een tijdje niet meer terug kent. Nu staat het er troosteloos bij, maar als ze klaar zijn met de make-over dan is het volgens mij echt schitterend. Maar ik kan de mensen wel begrijpen die deze dichtgespijkerde huizen zien. Die hebben zoiets van: Komt dit nog goed. Zelf denk ik van wel.
job 20 May 2013
Toch verdwijnen er sociale huizen. Maar als jij het niet erg vind belasting voor de woningstichting banken en poltiek te betalen hoor je mij ook niet. Die sociale woningen zijn met belasting van werkende betaald en wie gaat er nou met de winst vandoor? http://www.lescaut.nl/projecten/engelse-wijk/Brochure-Engelse-wijk_def.pdf En die marsaki is ook niet te vertrouwen zitten te veel op rotte plekken wat mij betreft. Profiteren van het gegraai van de banken woninstichtingen politiek en niet oplettende burgers. http://www.marsaki.nl/projecten-1/nieuwbouwwoningen/categorie:koopwoningen.htm
nel 20 May 2013
overal in vlissingen zie je dingen dat maar voor de helft is gedaan..... straten enz.....groen......afval wat rond slingert.... tis een trieste verwaarloosde stad.
marinus 20 May 2013
het tokkie gehalte is hoog,je hoeft hier niet te wonen... burgers geven geen moer om andere, grote vieze bende
Vlissinger 20 May 2013
Toch hou ik moed, ook al hebben jullie in zekere zin wel gelijk. Als ik kijk naar de reconstructie van het winkel gebied ( 2004 Spuistraat ) het opknappen van de timmerfabriek, de scheldekraan, Het Spaans kwartier, Nieuw Bonedijke en nog veel meer dingen, dan vind ik dat Vlissingen wel zijn best doet er wat van te maken. En die Engelse wijk......over een paar jaar zal het er vast wel weer heel mooi bij staan.
Maria 20 May 2013
Nou, ik houd ook moed hoor! 't Zal er iig beter op worden! Goede opname, Roeland!
Chinta 20 May 2013
Ga ik ook nog even reageren, wat een discussie zeg. Ik heb de ene helft gezien en die is zeker opgeknapt, maar vond het zo lang duren voor ze eens aan de andere kant begonnen. Zo'n troosteloos gezicht die dichtgespijkerde ramen. Het is net alsof het zo'n spookstad is. Vandaar mijn reactie en met de rest bemoei ik me maar niet.....
Vlissinger. 31 May 2013
Ik vind het erg grappig dat deze foto tot veel discussie leidt. Ik wandelde gisteravond door de straten van de Engelse wijk. Er wordt hard aan verbetering van deze huizen gewerkt op de bouw, zag ik. Een deel is klaar en de rest wacht op zijn beurt voor de renovatie. Ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Het zal vast nog even duren. Maar ik wet absoluut zeker dat het mooi gaat worden.

Trefwoorden
vlissingen