Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
EGT Pieters

tijgers in Vlissingen

9 reacties

bezoeker 27 December 2012
Dit is een zeer onnatuurlijk omgeving voor een tijger. Het moest accuut verboden worden. Schandalig dat mensen nog naar een dergelijk circus gaan!
Toos 27 December 2012
Verbied die clowns dan ook gelijk. Belachelijk zoals die mensen zich gedragen!
job 27 December 2012
Hoezo worden die clowns ook opgesloten en beroofd van hun eigen omgeving? En dan te kijk gezet voor een bak eten,constand drukte. Jah daar kiezen tijgers voor:P Als je in een natuurprovincie zoals zeeland nog naar exotische dieren in een kooi moet gaan kijken,dan mis te toch wel een paar cellen lijkt me.
tiscrea c 27 December 2012
Wat een vreselijk trieste foto :-(
Anneke 27 December 2012
Dit is een foto waar ik met afschuw naar kijk,zulke prachtige dieren in zo een vreselijk onnatuurlijke kale omgeving ,het doet pijn om naar te kijken . Wat in en in triest.
bezoeker 27 December 2012
Toos: wil je ook een paar dagen in een kooi opgesloten zitten met 'alleen' water en brood? Vervolgens komt iedereen langs om naar jou te kijken, lijkt het je wat?
Toos 27 December 2012
Sorry mensen, maar volgens mij heb ik niet gezegd dat tijgers in een kooi toegestaan moeten worden of dat clowns opgesloten moeten worden. Mochten jullie het zo uit willen leggen dan moet dat maar zo. Ik vind alleen het hele circus niks en heb er nog nooit wat aangevonden ook.
job 27 December 2012
Respect toos:) Doelde meer op zelfbeschikkingsrecht van clowns tegenover tijgers. Dat kan je niet 1 op 1 vergelijken,maar nou begrijp ik je beter:)
Bezoeker 27 December 2012
Oké Toos, ik heb het begrepen, excuses!.

Trefwoorden
vlissingen kerstcircus