Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
p stoppelenburg

voor de gene die deze foto zonder bruggetje mooier vinden

voor hen die niet van bruggetjes houden

12 reacties

---- 18 November 2012
Laat je nu daarom deze aanlegplaats maar voor de derde keer zien ??
p stoppelenburg 18 November 2012
ik kruip niet weg hoor
---- - 18 November 2012
He piet , dit heeft niets met wegkruipen te maken . Ik vind alleen dat je dikwijls [ bijna ] dezelfde foto,s plaatst . Heeft ook niks met de kwaliteit te maken , alleen in mijn optiek is je inspiratie aan de lage kant . Dat wilde ik ermee zeggen. Einde discussie.
S. 18 November 2012
Mooie foto!!!! Laf dat meneer kritiek niet eens z'n naam op durft te schrijven. Laat ieder in zijn waarde.
Elmar media 18 November 2012
Mooie foto
EdB 18 November 2012
Het is een mooie, heldere, scherpe foto! En inderdaad, laat die meneer (of mevrouw) kritiek voortaan gewoon even aangeven wie of wat hij of zij is, al was het maar uw initialen!!
Ria Mes 18 November 2012
Prachtige foto en ik hou van bruggetjes! Veel plezier en succes met het fotograferen, Piet. Gr. Ria.
--- 19 November 2012
Beste allemaal , een ieder die een foto instuurt heeft de keus te kiezen voor reactie,s of niet . Nu zou je wel zeer naief zijn door te denken dat iedereen het prachtig en schitterend vind wat jij instuurt. Dus moet je niet zeuren als iemand een keer niet de reactie geeft die jij had verwacht .Bovendien [ nogmaals ] heb ik niks geschreven over de kwaliteit van de foto . Dus , eerst je goed op de hoogte brengen waar het over gaat en dan pas gaan mengen in een discussie , och ja Edith mijn initialen M.H.
p stoppelenburg 19 November 2012
beste M.H. ik vindt commentaar niet erg we zijn niet allemaal hetzelfde we vinden ook niet allemaal het zelfde mooi is maar goed ook het is goed zo veel sterkte
p stoppelenburg 19 November 2012
bedankt allemaal voor jullie commentaar
kl 19 November 2012
beste M.H. u hebt het over inspiratie ik vindt het heel knap om van een brugje zoveel verschillende mooie fotos te maken stoppelenburg ga zo door u maakt prachtige fotos ook van de molens
Edith de Boever 19 November 2012
Beste mensen dit is toch wat. Nu wordt ook mijn voornaam genoemd en ik heb helemaal niet aan deze discussie mee gedaan. Ik ben niet EdB maar ik ben Edith de Boever, dit even om dat te herstellen. P. Stoppelenburg u maakt hele mooie foto's een bruggetje meer of minder maakt niet uit. Bruggetjes zijn heel mooi, deze foto is prachtig, doe zo voort en geniet van het fotograferen !!!

Trefwoorden
bruggetje