Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 15
Hans Wennekes

Skyline Oost Souburg

Oost Souburg tijdens een koude winteravond

8 reacties

Wendy Kläring 24 December 2008
waanzinnig die kleuren!
Piet 25 December 2008
Prachtige kleuren op deze heel mooie foto. Ook een prima formaat, dit panorama. Toch zou ik willen aanraden om, bij zo'n onderwerp handmatig scherp te stellen op het donkere deel van de foto, want dat is nu duidelijk niet gebeurt.
Cor S 25 December 2008
Hoezo handmatig scherpstellen ? Scherpstelstand voor deze foto gewoon oneindig of wou je dit op 5 meter of zo zetten ? Trouwens wat is er niet scherp aan? Heb wel eens meer dit soort opmerkingen van je gelezen terwijl er met scherpte niets aan de hand was. Hoe zou dat nu komen ?
joopf 26 December 2008
Vergroot deze foto maar eens een beetje, dan zal je zien dat Piet wel gelijk heeft Cor! Kritiek kan toch ook positief opgepakt worden? Als je daar niet tegen kunt dan moet je hier geen foto's plaatsen! Overigens vind ik dit een hele mooie foto van mijn woonplaats!
Piet 26 December 2008
Het maakt verschil met welke camera je werkt. Als ik zo'n foto maak met mijn reflex, levert die handmatige scherpstelling niet echt VEEL winst op. Mijn andere camera heeft soms de neiging om, als de autofocus geen vast punt vind, te blijven zoeken. Vaak is het resultaat dan, dat er niets scherp is. Heb ook de indruk, dat je de eerste regels van mijn commentaar niet gelezen hebt.
Cor S 27 December 2008
joopf : Vergroten van foto's van deze website is absoluut zinloos als je iets over scherpte wil zeggen. Al eens gekeken tot welke resolutie Zeelandnet de foto's terugbreng (tenzij je ze zelf klein instuurt uiteraard). Levert nooit op wat jij beoogde te zien. Piet : eerste regels wel degelijk gelezen maar daar heb ik ook geen commentaar op. Voor de rest blijf ik bij mijn opmerking over scherpstellen. Voor beiden : goed uiteinde en een voorspoedig 2009 met veel fotoplezier.
Piet 27 December 2008
Cor, diverse foto's op zeelandnet gezien , die duidelijk scherper waren. Die waren ook gecomprimeerd tot 940 pix. Overigens is scherpte niet het enige criterium, maar daarover hoeven we het niet te hebben. Als ik het niet al gedaan had, zou ik je ook nog het beste willen wensen voor het nieuwe jaar. (Zie mijn kaart op deze site).
joopf 28 December 2008
Beste Cor, ook alsnog een heel voorspoedig 2009 gewenst en bedankt voor je reactie. En Hans: ik blijf het een mooie foto vinden, eveneens de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Trefwoorden
skyline