Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 29
janny fokker

damherten

stop het afschieten van de damherten,en al het andere wild.

5 reacties

aty 05 December 2008
de foto staat niet scheef, mooi duidelijk of moet ik scherp zeggen. en het doel is duidelijk. en wie heeft het recht om te beslissen over leven en dood van onze mede bewoners van deze aarde.ze zeggen ze steken onze wegen over en dat is gevaarlijk.maar die wegen hebben de dieren niet gemaakt. en ze vreten heel onze tuinen leeg,weten die beesten wat tuinen zijn,mensen wees blij dat er nog beesten in onze duinen en bossen zijn,wat zou het kaal zijn zonder ze.
Otto Vosveld 05 December 2008
Hulde voor de actie die jullie voeren,Janny ! Waarom kan het niet, zoals vroeger, toen men zei "De natuur regelt alles zelf....." ? De natuur nam dan wel zelf maatregelen, als er van iets te veel (of te weinig) was. Nu moet zo nodig, om allerlei redenen, de mens ingrijpen en dat is (vind ik) heel jammer voor onze mooie natuur...
wim 05 December 2008
er zijn er teveel er komen ongelukken van
janny fokker 06 December 2008
wim ik sla je morgen op je bek. mensen reageer hier niet op ,want hij is mijn broer. zoek het verder wel met hem uit.
kees 30 January 2009
Beter het aantal onder controle te houden door afschot dan situatie te laten escaleren. Door een jaarlijkse toename van het aantal herten komt er op een zeker moment een enorm probleem dat zich nu al begint aan te dienen. Nu moet er een keer een groot afschot komen met een langdurige onrust in het gebied. Zorg voor een goed wildbeheer en omdat er geen natuurlijke vijanden zijn dan ziekte en honger zal de mens dit moeten bewaken en het afschot ieder jaar moeten plegen. Ik ben geen jager maar liefhebber van het wild uin Nederland. Maar zie wel de andere kant van het wildbeheer dat deze helaas een noodzakelijk kwaad is. Liever afschot dan een troep wolven in nederland. En trouwens niet zo aggressief tegen je broer. Deze vorm van zinloos geweld draag jij toch niet uit?????

Trefwoorden
damherten