Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 226
P Vergouwe

Morgenlicht

16 reacties

Jeroen 03 November 2008
Leuk om te zien dat je erg foto-enthousiast bent. Jammer vind ik echter dat ik nu een serie van 23 geuploade foto's zie. Jammer dat er geen moderator achter deze site zit zodat de max upload per dag op 3 gesteld kan worden. Sorry, maar dit moest er even uit.
Otto Vosveld 03 November 2008
Natuurlijk zijn we het hier niet op alle fronten met elkaar eens, dat hoeft volgens mij ook niet.... Ik vind het een prachtige serie, al die bos-taferelen, ik heb er van genoten. Ik vind het zeker niet erg als soms iemand wat meer foto's ingestuurd heeft dan een ander, zeker niet als ze zo mooi zijn. Gewoon van mee-genieten !
Jeroen 03 November 2008
upload, niet overload!!!
Piet 03 November 2008
En wat vind Jeroen nu van de foto's?. Sorry, dit moet er even uit.
Jeroen 03 November 2008
Hey Piet, echt veel commentaar heb ik niet op de foto's, ze mogen van mij wel wat "spannender". Dat f22 heb ik nu wel gezien, ga eens spelen met scherptediepte (of heb je een digicompact?)misschien ook eens in z/w. Succes
Caston. 03 November 2008
Mooie serie Piet,gewoon doorgaan.
Jeroen 03 November 2008
volgens mij heb ik ergens een aantal gevoelige snaren geraakt. Het is jammer dat er geen forum is.
Marieke. 03 November 2008
Wat mij betreft mag je er nog meer plaatsen.
Tonny 03 November 2008
Helemaal met Otto eens , ik heb er ook van genoten !
Piet 04 November 2008
Ik neem aan, dat die F22 van Jeroen symbolisch bedoeld is. Bij het nakijken van de exif gegevens kom ik die diafragmawaarde nergens tegen. Meestal werk ik met sluitertijd voorkeuze, en als ik onder mindere lichtomstandigheden werk, moet ik die nogal eens naar beneden bijstellen. Van de fotohandel kreeg ik bericht, dat mijn adapter binnen is, dus binnenkort kan ik mijn macrolens weer gebruiken. Dan zou F 22 een zinnig diafragma kunnen zijn.
Jos. 05 November 2008
Een prachtige serie, maar waarom mag Piet er wel zo veel plaatsen?
Piet 05 November 2008
Wie zou er dan niet zoveel mogen plaatsen, Jos? Misschien is het wel net als bij Animal world, dat de een meer gelijk is, dan de ander.
Jos. 05 November 2008
Daar komt het wel op neer.
Nelly Z. 12 April 2010
Gewoon prachtige foto's Piet!
Elvira Taelman 07 July 2010
Ik heb nog geen uur geleden foto's geplaatst op deze side en na 116 pagina's foto's heb ik ze nog niet gevonden omdat er allemaal foto's van Piet op staan. Is er iets mis gegaan met het insturen, Piet? Wat is de bedoeling van zoveel foto's tegelijk te plaatsen zodat foto's van andere mensen niet meer te vinden zijn? Ik vind dit echt niet kunnen. Ik geniet altijd van Piet zijn foto's en vind ze heel mooi, maar een paar honderd achter elkaar hoeft voor mij niet. Ik zeg niet dat Piet ze niet mag plaatsen, maar dat hij zoveel foto's gelijk plaatst, dan begrijp ik niet. Misschien is er toch iets mis gegaan.
Ronald Z 18 September 2010
Top plaat ..