Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 32
piwa

Landgoed Normandië

14 reacties

Marieke.. 31 October 2008
Prachtig.
addoe 31 October 2008
dit heet toch zeeland op de foto?
Henriette 31 October 2008
Ik dacht ook al...goh..ik wist niet dat Normandie in Zeeland lag :) Over de foto zelf: Mooi, alleen had je dat stuk met die lelijke vrachtwagen er af moeten knippen.
Marnix 31 October 2008
Leuk om eens een foto van een vakantiebestemming te plaatsen, maar echt niemand zit op een heel fotoalbum te wachten...
piwa 01 November 2008
De meningen zijn hierover verdeeld , u hoeft niet te kijken. Ook zeeuwen gaan wel eens op vakantie. Zie keuze van onderwerp.Om een goede indruk te krijgen is soms eën foto niet genoeg en soms wel.
piwa 01 November 2008
Je hebt gelijk Henriette , wat dat stukje betreft. Sorry , voor de spellingsfout in mijn vorige opmerking. Ik ging even te snel net zoals met die foto . Gr. Piwa .
Jos. 01 November 2008
Waarom staat er dan een rubriek vakantie op deze site?
Katja 01 November 2008
Ik ben het helemaal met Criticus eens.Deze site heet ZEELAND OP DE FOTO
piwa 01 November 2008
Mensen doe toch niet eens zo spastisch. Gaan we nu ook al op internet oorlog voeren ? Een beetje meer respect voor elkaar alstublieft! Criticus je gaat nu toch wel een beetje te ver.! We zijn allemaal maar amateur- fotograven (de meeste dan )Tenslotte heb ik je en aan de anderen al exuus aangeboden van die ene foto en dan toch nog steken onder water geven! Je lijkt me geen gemakkelijk mannetje, je doet je naam wel eer aan! Mensen beleven plezier aan fotografie en willen iets delen of laten zien of dat nou perfect is of niet. Je moet eens verder kijken dan je neus lang is !
criticus 01 November 2008
Nou nou, piwa het is maar de vraag wie er hier te ver is gegaan. Ik ben dacht ik nog redelijk mild geweest ( smiley niet gezien bij mijn zgn "steek onder water" ?) , als ik zo de andere commentaren zie onder de bewuste foto na je ontmaskering.........( ze willen je zelfs van deze site bannen....) En nomaals mijn kritiek is op geplaatse foto's behalve als nitwits als een Jos denken zo dom te moeten zijn om mij persoonlijk aan te vallen.
Jos. 02 November 2008
PARDON!!!!
Jos. 02 November 2008
Toch maar een ruzie site openen criticus,dat lijkt me reuze gaaf.
Felix 03 November 2008
Ongelooflijk dat die piwa nu weeral zo'n grote bek heeft en die Jos, nou daar kennen we het niveau van.
Jos. 03 November 2008
Laattie fijn zijn!