Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
Washington

Sunset

Zonsondergang bij de Westerschelde

13 reacties

agnes 04 November 2011
Prachtig.!!
Kees Marijs 04 November 2011
Idd ook heel mooi.!!
Piet 04 November 2011
Om stil van te worden.
hein 04 November 2011
even zonder misverstanden, dit is gewoon een prachtige foto maar toch even een goed bedoelde tip, haal de horizon uit het midden van de foto en plaats deze ergens op 1/3e bovenin of onderin de plaat en je krijgt een heel andere (vaak) mooiere plaat. Ik denk dat het hier zowel bovenin als onderin mooi uitgepakt had gezien de mooie lucht en de spiegeling in het water. Nogmaals gewoon een goedbedoelde tip.
Nostalgrietje 04 November 2011
Uiteraard heb ik deze zonsondergang ook met de horizon op een derde. In dit geval is deze foto heel bewust en weloverwogen op deze manier genomen vanwege de weerspiegeling (en daarmee de symmetrie) van de bovenste wolkenlagen en om het lijnenspel van het water en het donkerde slik te benadrukken. Ik vond in eerste instantie de windmolens nogal storend, maar ja, die zijn in Nederland niet altijd te omzeilen.
Eddy Kroes 04 November 2011
Inderdaad heel mooi,en je moet soms een keuze maken tussen het een of het ander.
W Voet 04 November 2011
Erg mooi en sfeervol!!
Piet Grim 04 November 2011
Mooie foto`s !!
Elvira Taelman 04 November 2011
Prachtige foto!
hein 04 November 2011
Een bewuste keuze dus, en aan je reactie te zien heb je een tip als die van mij niet echt nodig :-) Storend vind ik alleen een erg storend woord binnen de fotografie. Voor mij is fotografie meestal een moment vast leggen en op dit moment staan daar die windmolens dus wat is er storend aan. Natuurlijk zijn sommige momenten te beïnvloeden zoals bij portret, stillevens of sommige vormen van macro fotografie maar een paar windmolens weghalen wordt lastig en lijkt me ook nog een illegaal :-)
jjmondeel 04 November 2011
Prachtige foto
Roze-Riet 05 November 2011
Ondanks of dankzij alle reacties, vind ik het gewoon een super mooie foto.
Nostalgrietje 05 November 2011
@Hein. Nee, windmolens weghalen zal ons niet in dank afgenomen worden ;-) Ik ben het met je eens dat fotografie het vastleggen van een moment is. Windmolens horen er bij en kunnen op bepaalde momenten juist bijdragen aan een geslaagde foto. Als het gaat om afval of afvalbakken die in de weg staan, heb ik daar wel moeite mee. In ieder geval bedankt voor je reactie!