Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Edwin

Onbranding!!!

Deze lucifer begint net met ontbranden en doet dat met een behoorlijke steekvlam. Het leuke aan deze opname, is de mooie ontwikkeling van een rookpluim.

6 reacties

J.A. Tisum 10 September 2011
Laat de ontbranding maar beginnen: Ben jij het die bij een andere geplaatste foto een opmerking heeft geplaatst mbt. "Reclame hoort op het prikbord" en het plaatsen van spam?
tiscrea © 10 September 2011
Mooie foto! Ik verzamel dan ook lucifermerken... Heb jij eerder ook niet een foto van een brandende lucifer hier neergezet? Die heb ik toen opgeslagen. Die foto alleen op de externere HD en heb geen zin om die aan te sluiten :-)
tiscrea © 10 September 2011
Toch gevonden :D Ik heb de foto destijds opgeslagen als "134876 Edwin". Dat is dus volgens Zeelandnet foto nummer 134876" en volgens mijn eigen notitie door jou gemaakt. Kan hier alleen niet op fotonummer terugzoeken geloof ik?
tiscrea © 10 September 2011
Bij zoekterm ingevuld "lucifer" en voilà :-) --- http://www.zeelandnet.nl/foto/bekijk/foto/id/134876/Fire_it_up_.html ---
Edwin 10 September 2011
@tiscrea, Die andere foto van een ontbrandende lucifer waar jij op doelt is idd van mijn hand, Toen is de terechte opmerking geplaatst om de achtergrond donkerder te maken om zo het effect van het ontbranden beter tot zijn recht te laten komen. Vandaag heb ik een nieuwe opstelling gemaakt en mijn camera anders ingesteld waardoor ik nu wel het beoogde resultaat heb kunnen bereiken. Ikzelf ben erg tevreden met het resultaat. Als je mijn foto's wilt vinden dan werkt dat goed met de zoekterm Edwin, echter niet alles onder de naam Edwin is van mij.
Edwin 10 September 2011
Overigens een leuk compliment dat je mijn foto's voor jouw verzameling gebruikt.