Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 21
Esther

Trash the dress Zeeland

Zaterdag 27 Augustus 2011 was de eerste editie van Trash the dress Zeeland. Elders in het land wordt deze vorm van fotoshoot ook wel georganiseerd. Bruiden en bruidengommen nog een keer schitteren voor de camera?s van de toegestroomde fotograven met als extra?s, groepsfoto?s, spuitende champagne, in bomen klimmen, de branding in etc. Zaterdag hadden zich 9 bruiden, 3 bruidengommen, 5 fotograven en 1 videofotograaf verzameld bij kasteel Westhove. Prachtige locatie voor allerlei foto momenten, bruiden rennend achter de bruidengommen en andersom. De verbazende reactie van voorbijgangers, wie is nu de bruid ? Als afsluiter de bruiden en bruidengommen de zee in, vallend, zwemmend, lachend, spetterend.

4 reacties

rene 28 August 2011
mooi dames.
marty 28 August 2011
Had het maar van te voren aangekondigd, dan waren er ongetwijfeld nog veel meer belangstellende (amateur)fotografen op afgekomen. Ik had dat spektakel ook wel willen vastleggen.
Zeer verbaasd 23 September 2011
De eerste editie van Trash the dress in Zeeland in augustus 2011 ? Hoe kom je er bij ? "Tresh the Dress" wordt in Zeeuws Vlaanderen al jaren gedaan !
Zeer verbaasd 25 September 2011
Oei, sorry .... typefoutje moet Trash zijn ipv Tresh