Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
j.pieper

vuurbol aan hemel-links de halve maan.

er wert een 360 graden lens gebruikt,

6 reacties

Piet 24 July 2011
Intrigerende foto. 360 graden? Die hoef je geeneens op iets te richten, want alles komt er toch op, ook wat achter de camera is.
jp 24 July 2011
nee piet ,we spreken hier over de sterrenhemel . als ik hem in het vrije op de hemel richt . dan komt de hele sterrenhemel eropte staan ,dan heb je aan de randen rondom de horizon erop .dus heb je de sterrenhemel er 360 graden erop staan .
Piet 24 July 2011
OK, bedankt voor je uitleg.
Ron 24 July 2011
Blijkbaar is de opname niet door de speciale software gegaan die webpublicatie mogelijk maakt, overigens is dit soort lens echt maar een overbodige gadget,
Lionel Bracke 24 July 2011
Bedoeling van deze lens is een "virtual tour" te produceren, iets wat met goede panosoftware vele malen beter gaat. Inderdaad overbodig zoals Ron zegt en veel te duur voor de beperkte mogelijkheden. Zal op dit soort sites ook nooit tot zijn recht komen.
reactie 24 July 2011
beste ron en lionel deze lens word veel gebruikt om meteoeren te vangen aan de sterrenhemel bijna iedere sterrenwacht heeft er wel een opgesteld ,oa klaas jobse uit oostende. voor dit gebruik hoeft hij ook niet door een software program .

Trefwoorden
meteoor vuurbol