Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 16
P Vergouwe

Avond

Tegen zonsondergang

10 reacties

Anneke Bakx 28 September 2008
Heel mooi, Piet!!
Henriette 29 September 2008
Naar mijn smaak is er iets teveel water aan de onderkant. Als de lucht onder be bomen exact gespiegeld zou zijn zou ik de foto interessanter vinden.
Ada. 29 September 2008
Schitterend!!
Piet 29 September 2008
Bedankt voor jullie reacties. Henriette, dat vele water aan de onderkant is te voorkomen door een stuk van de dijk af te gaan en aangezien die dijk erg steil is en overal bramen groeien is dat niet zo handig. En wat bedoel je, met de lucht onder de bomen? Ik begrijp het niet helemaal.
Henriette 29 September 2008
Ik zou de foto gewoon een stuk croppen. dwz. een stuk aan de onderkant wegsnijden. Ik zou wel minimaal evenveel lucht (de spiegeling in het water) onder de bomen behouden als aan de bovenkant van de foto. Duidelijker kan ik het niet zeggen. De foto wordt dan wel minder hoog om te zien maar ik zou hem dan veel beter vinden. Maar dat is MIJN mening hoor. Anderen denken daar wellicht weer anders over.
Piet 29 September 2008
Bedankt voor je uitleg, Henriette, maar deze foto hoef ik niet te croppen, want ik heb er een, die waarschijnlijk aan al je wensen tegemoet komt. Wel vind ik aan jouw voorstel het bezwaar, dat het zwaartepunt dan echt in het midden komt te liggen. Overigens vind ikzelf deze de betere. Maar dat maakt niks uit. Ik vind het al fijn, als mensen meedenken.
Henriette 30 September 2008
Je kunt zo snijden dat het zwaartepunt op 1/3 van boven ligt.Ik vind dat kleine randje groen onderaan niets bijdragen aan de foto en daarom eigenlijk een beetje storend. Ik snap eigenlijk ook niet dat deze foto maar twee sterretjes heeft! Ik heb het idee dat de foto's hier hoofdzakelijk beoordeeld worden op actualiteit en misschien is deze rubriek daar ook voor bedoeld.
Piet 30 September 2008
Dat randje groen onderin staat er wel heel erg expres op.
Walter VB 05 May 2009
voor mij is het stukje groen een deel van de kader die zeker bij de foto past, ook de crop die Henriette hier aanhaalt zou een mooie foto als resultaat geven maar dan missen we wel de scherpte die bij deze meer vooraan in de foto zit
Ruud 27 September 2011
leuk die discussie over de compositie. Ik vind het zo goed, horizon verder naar beneden maakt de foto saai, randje groen voegt kader en diepte toe. Als ik dan toch iets mag opmerken, de horizon is volgens mij niet helemaal recht ( ik hel zelf ook meestal 1,2 graden over, en zie dat pas thuis op de foto)

Trefwoorden
kreek