Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
J.A. Tisum

Roeiershoofd

11 reacties

Kees Marijs 13 May 2011
Mooi bewerkt!!!
huib b 13 May 2011
Het kan aan mij liggen, maar ik vind 'm niet zo scherp en hij staat een beetje scheef...
miss x 13 May 2011
Mooie foto.maar eerlijk gezegd zou ik er een ander lijstje om doen,likt mij mooier staan.
J.A. 13 May 2011
Maar @ miss x, wat let u, om te plaatsen hetgeen u bedoeld. Geef eens een voorbeeld met een foto van u, beter nog met de door mij geplaatste foto en laat de kijkers van deze fotosite eens hun oordeel geven omtrent uw kunde. Ik zal het u gemakkelijk maken en de oorspronkelijk foto ditmaal speciaal voor u plaatsen.Hopelijk beperkt uw kritiek niet slechts tot uw mond? @ huib b; mbt het scheefstaan geef ik u gelijk, de rest is inderdaad uw bevinding.
Kritiek?? 13 May 2011
J.A. als je een foto plaats kun je kritiek ontvangen. Dit kun je oppakken als opbouwende kritiek en er dus iets mee gaan doen of je schopt lekker hard terug maar daar worden jouw foto's niet beter van.
J.A. 13 May 2011
Beste @ Kritiek. Als iemand kritiek plaatst, hoef ik dit niet als zoete koek te slikken. Als dit terecht is, lijkt het mij normaal, dat iemand dit kan motiveren, danwel in staat is dit te verbeteren. Indien dit niet het geval is, betreft het ongezouten kritiek, wellicht gebaseerd op een eigen mening. Die eigen mening mag. Maar kraakt daarmee een ander niet af, want ook dat is een mening. Dus mijn commentaar op miss x lijkt mij terecht. Laat zien dus miss x, en zeg mij waar uw foto's staan.
criticus 13 May 2011
Het lijkt me het beste dat J.A. Weer even gaat liggen...........
criticus 13 May 2011
Vaste bezoekers weten dat Tisum niet tegen kritiek kan (vooral als deze terecht en opbouwend is). J.A. kent maar een waarheid en dat is de zijne...........
J.A. 13 May 2011
@criticus, waar staan je foto's??????????? Of die van miss x????
criticus 13 May 2011
Tisum, zoals al vele malen door mij in het verleden aangegeven, ik plaats zeer regelmatig foto's, gewoon op deze site. Het zal duidelijk zijn dat ik die niet plaats onder mijn alias "criticus" Ik ben bang dat de kritiek dan niet erg objectief zal zijn gezien de onbeschofte "op de man" reacties in het verleden op mijn deskundig en opbouwend commentaar als "criticus".
J.A. 13 May 2011
@criticus Waarom mag jij het dan wel doen en nog erger waarom doe jij dan hetgeen jezelf zo bang voor ben? Je bent toch mondig genoeg en beheerst de taal toch in perfectie?? Kom op zeg, laat mij ook eens kicken op je voorbeeldige foto's en weersta mijn kritiek, wie weet, is er wel een foto bij, die ik inderdaad mooi vind............lol.Tsonge jonge, waar ben jij nou bang voor zeg. Kritiek is nooit objectief weet je, maar altijd in belang van iets of iemand en gaat helaas veelal gepaard met afgunst.