Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 15
jverhage

koeien in de wei

11 reacties

Piet 27 April 2011
Erg aardig bedacht, maar de koe er helemaal op was toch nog veel aardiger geweest.
huib b 27 April 2011
Joop, ik ben het niet met Piet eens. Die foto is een mooie artistieke prestatie, vooral technisch gezien. Bovendien heeft de prent veel zeggingskracht. En ook belangrijk: het mooie blauw. Laat je niet door anderen vertellen, hoe jouw foto's eruit moeten zien...
helma 27 April 2011
wat een leuke foto, goed bedacht vanuit die positie
joop 27 April 2011
Hoi Huib, Ben het met je eens, alleen heeft Piet wel een beetje gelijk; was nog mooier als de bovenkant er helemaal opstond. Maar ja, zo stond het er nu eenmaal op. je kan er wel iets afsnijden maar niets bijplakken. Ondertussen ben ik al een beetje gewend aan het commentaar van Piet. Hij bedoelt het goed, denk ik. Al kan het soms wat belerend overkomen.
tiscrea © 27 April 2011
Leuke foto. Deed me heel erg aan deze denken: --- http://www.nieuwslog.nl/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/da7c7_20090131164448_opmerkelijk_koe.jpg ---
Mario 27 April 2011
@tiscrea ©: Deze vind ik mooier qua kleuren en scherpte. Het is jammer dat de koe er niet geheel op staat (poten en klein stukkie nek missen), maar dit is niet onoverkomelijk. Ik vind het een mooie Nederlandse plaat. Wat je ook nog zou kunnen overwegen is de koe op de achtergrond links weg te knippen, omdat die er maar voor de helft op staat.
Piet 27 April 2011
Fijn, dat we niet allemaal dezelfde mening hebben. Daar is niets tegen en als we dan zoals hier uitleggen waarom we vinden wat we vinden, dan gaan we de goede kant op.
Marrie 27 April 2011
Ik vind hem fantastisch!
jan@ 27 April 2011
Met of zonder poten ,Prachtige foto ,joop!
huib b 27 April 2011
Hallo Joop, Vooruit, ik ga een eindje met je mee: aan de bovenkant had er iets bij gekund. Maar ik blijf van oordeel, dat de onderkant dat niet nodig heeft. Het 'artistiek gehalte' wordt er juist beter van. Overigens: zeker met een groothoek gemaakt?
Kees 29 April 2011
Ja, aan bovenzijde had er beetje van de blauwe hemel moeten zijn. Onderzijde is goed zo.

Trefwoorden
koeien