Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 1
jan@

bermschonen

boerenwormkruid

5 reacties

Anneke Bakx 25 September 2008
Ja, Jan, ik had ze gemist in jouw collectie, terwijl ik het een hele mooie bloem vind. Ik heb ze van de week er op gezet, maar die van jou zijn mooier. Jij hebt wellicht ook een betere camera. Ik heb maar een eenvoudig toestel, en dit soort foto's is toch jouw specialiteit. Heel mooi.
jan@ 25 September 2008
Anneke bedankt voor je leuke reakties ,het is geen kwestie van een dure camera,ook ik heb een heel eenvoudig cameraatje (sony dsc 650) deze opnamen kun je met elke goede digitale camera maken.Toch zie je op deze site wel opnamen met hele dure camera,s gemaakt die niet om aan te zien zijn ,maar men vermeld het er dan toch nog wel even bij dat men zo,n speciale camera heeft ,als men daar gelukkig mee is; het zij zo.
Anneke Bakx 26 September 2008
Oh, ok, maar jij krijgt die bloemen wel altijd heel erg scherp. Mag ik vragen hoe je hem dan instelt?
jan@ 26 September 2008
@Anneke ,gewoon automatische instellingen en dichtbij macro.Lukt meestal ,je moet natuurlijk wel de camera even scherp laten stellen voor je afdrukt en een stabiele standplaats hebben i.v.m. bewegingen,maar dat is natuurlijk logisch je kunt makkelijk veel opnamen maken digitaal dus vershillende hoeken en afstanden uitproberen en daarna selekteren wat je het best bevalt.
Anneke Bakx 28 September 2008
Ik zal het nog eens proberen, en juist dat boerenwormkruid leent zich daar goed voor, vind ik.