Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
MarceldR

Yoga

Yoga oefening; bij deze houding dienen de voeten op dezelfde hoogte te worden gebracht als het hoofd teneinde de bloedsomloop te stimmuleren.

4 reacties

Piet 25 September 2008
Leuke foto alweer. Eigenlijk wil ik iets van je weten. Ik zie je naam nu in blauw staan, en ik weet wat dat betekend. Daarover heb ik bij de webmaster informatie gevraagd, maar die reageert nog steeds niet. Hoe heb je dat gedaan, die blauwe letters? Bovendien ben ik nu nog even naar de eikel wezen kijken, en daar heb jij ook nog niet op mijn vraag geantwoord.
Ruitje 25 September 2008
@Piet tot mijn spijt kan iedereen met de naam Ruitje reageren het noopt mensen dan ook te reageren ik heb daar geen deel aan ik zal nooit kritiek hebben. Heb diverse keren geprobeerd de foto te verwijderen en zal het nogmaals doen webmaster verwijder foto.
Ruitje 25 September 2008
En dat is ook de reden dat ik niet reageer ik heb er niks mee.
Piet 26 September 2008
Nu je dat zo zegt, je hebt natuurlijk gelijk. Iedere eikel kan jouw en mijn naam gebruiken. Je kunt dat kinderachtig vinden, of zelfs laf; eigenlijk vind ik allebei. Maar nu heb je nog niet verteld, hoe je aan je naam in het blauw komt. Hoor ik dat nog? Want de webmaster laat nog steeds verstek gaan.

Trefwoorden
yoga