Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 11
zoek

Willibrordus toren bij zon net onder

3 reacties

Piet 25 September 2008
Hoe ik ook kijk, de toren staat scheef op mijn scherm. De kleurcombinatie is prachtig, maar de onderkant zou ik, tot ruim boven die hinderlijke lamp, er af halen.
Huibert van Rooijen 25 September 2008
Piet, het enige wat hinderlijk is, ben jij en al je negatieve reactie's, "zou ik..." "naar mijn mening...." het mnoet zus, het moet zo.... Dan heb ik nieuws voor je, de foto(s) heb jij niet gemaakt, en zijn naar het inzicht van mijzelf genomen, begin eerst eens met kritiek op jezelf, kijk eens in de spiegel of jij perfect bent, dan pas be(ver)oordeel een ander.....
Piet 25 September 2008
Beste Huib, als jij deze foto perfect vind, moet j'm vooral zo laten. Wat jij negatieve reacties noemt, zoals "het moet zus of zo", die termonologie gebruik ik niet, ik zeg "ik zou het zus of zo doen". Ieder is vrij, wat hij of zij met mijn tips doet. Omdat je ook erg mooie foto's maakt, begrijp ik niet, dat je zelf het verschil niet ziet. In ieder geval nog veel plezier met je hobby, en als ik nog eens een foto van jou becommentarieer, zal dat zijn, omdat ik niet op de maker gelet heb.