Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
saxmo

Vergane glorie

Naar aanleiding van de foto's van Joop Verhage ben ik ook naar de Katse Veer gereden. Aanrader om te fotograferen, zorg wel voor voldoende accu's en kaartjes je blijft "schieten".

4 reacties

Elizabeth 24 February 2011
Ik vind het een mooi voorbeeld uit de Bijbel. Alles vergaat hier op aarde, maar wie verankert is in Jezus, en gelooft in zijn almacht, die mag uitzien naar de wonderlijke dingen die hij belooft in zijn woord. Ik ben de Weg, de Waarheid en het leven. Allen die vermoeit en belast zijn, IK ZAL U RUST GEVEN. Heb je moeilijkheden, verdriet, tegenslag, ziekte, leg het aan de voet van het kruis. en roep tot God en hij zal je antwoorden, ik heb hetzelf ondervonden. Hij draagt jou pijn, verdriet, eenzaamheid, maar wij hebben de keuze, grijpen we de Hand van God, laten we Hem toe in ons leven. Ik bid dat deze boodschap die God in mijn Hart geeft voor iemand is, die God nodig heeft. Gods Zegen. Een kind van God
Otto Vosveld 24 February 2011
.......? ? ! ! (is dit iets voor deze fotosite ?) Ik vind het een mooie serie, Saxmo, waarvan deze voor mij de "topper" is ! Prachtige foto !!
saxmo 24 February 2011
Dank je Otto, zonder de beeldspraak van Elizabeth iets tekort te willen doen, uhhm ging het mij toch meer om de kleuren en de compositie.
Otto Vosveld 24 February 2011
....... en met succes, Saxmo !!

Trefwoorden
roest katse veer