Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
mikel66

veerdienst

t veer vlissingen...breskens

8 reacties

... 22 January 2011
erg mooi!!!
via-maris 22 January 2011
Dat is of was de SS AMERICA.
Piet 22 January 2011
Mooie foto.
Jan 22 January 2011
Lijkt zeker op Vlissingen-Breskens met kapitein George Heukelom.
j.pieper 23 January 2011
prachtige foto. mooie diepte door juiste diafragma , mooi.
i.k. 05 February 2011
Mooie foto ja, maar erg jammer dat je hem niet zelf hebt gemaakt. Nog jammerder (mooi woord, al zeg ik het zelf) dat je met andermans veren blijft pronken hier.
Bram Bonnewel 09 February 2011
Je flikt het iedere keer weer hè, foto's van anderen "lenen" en dan op deze site zetten. Deze foto is van de SS AMERICA die later omgedoopt tot de SS AUSTRALIS en als laatste omgedoopt tot SS AMERICAN STAR. Dit schip is op 15 januari 1994 toen het schip werd gesleept naar Thailand om daar als drijvend hotel te dienen losgebroken van de sleper en is daardoor gestrand en in tweeën gebroken. Op de foto die je geplaatst hebt rust COPYRIGHT !!! (www,ss-australis.com) maar daar heb jij als ik je uploads zo eens bekijk niet al te veel problemen mee. Ik zou zeggen maak zelf eens een foto.
F. LAUW. 10 February 2011
Plagiaat ofwel foto van internet geplukt of anders gezegd ; gejat! De bedoeling is dat hier zelfgemaakte foto,s worden geplaatst , met andermans foto,s pronken is erg flauw en in geval van copyright bovendien strafbaar. Probeer eens een mooie zelfgemaakte foto te plaatsen of zoek een ander tijdverdrijf.