Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Washington

De stoomloc van RMT op Tweede Kerstdag

Daar komt de stoomloc weer een keer voorbij......

11 reacties

criticus 27 December 2010
Die hadden we al gezien, een andere opname/compositie was interessanter geweest..............
Nostalgrietje 27 December 2010
Jahaaaa, weet ik. Ik ben namelijk even criticus voor Zeelandnet. Vandaar! Maar als jij het antwoord weet, hou ik me aanbevolen!
criticus 27 December 2010
@Nostalgrietje; ik begrijp niks van uw reactie...........
criticus 27 December 2010
@Nostalgrietje: sorry, kwartje is gevallen, eerst lezen ( bij de andere foto) en dan pas reageren roep ik notabene zelf steeds..... :-)
criticus 27 December 2010
Ik zie dat alles weer klein blijft na plaatsing ( ook die mooie merel van jvo) . Ik ben bang dat dat een automatisch proces is bij Zeelandnet. Zal wel te maken hebben met serverquota instellingen. Er is de laatste dagen weer erg veel geplaatst natuurlijk en als dan de server over zijn quota heen gaat worden aleen nog thumbnails opgeslagen. De bezetting bij Zeelandnet is minimaal deze dagen , dus het zal wel weer even duren............
Nostalgrietje 27 December 2010
Wat het precies is, weet ik ook niet. Wel weet ik dat de foto op mijn computer met Safari niet vergroot wordt. Op de laptop met Safari WEL en op een pc met InternetExplorer OOK. Het maakt daarbij niet uit welke van de drie foto's (onbewerkt, bewerkt in Picasa, bewerkt via internet) ik aanklik. Rara???
criticus 27 December 2010
Dat is inderdaad vreemd ja. Safari gaat bij mij ook niet goed, Firefox trouwens ook niet........ Safari met Java , dat gaat vaak niet goed , maar firefox meestal wel..............
Nostalgrietje 27 December 2010
Nog vreemder vind ik het dat de ene foto WEL vergroot in Safari (zoals het leuke schaap) en als ik dan vervolgens een andere aan klik weer NIET. Ik kan er werkelijk geen logica in ontdekken.
wmk 27 December 2010
Gewoon goed foto's maken is het belangrijkste ! Compositie, belichting en Scherpte maken DE foto Dus niet zoveel manipuleren en van alles achteraf rechttrekken. Hiermee omzeil je de "camouflage" van de minder geslaagde foto,s. Besteed gewoon MEER aandacht aan het maken van de foto.
Nostalgrietje 27 December 2010
Ik ben het met je eens, al lukt het niet altijd om gelijk alles juist in beeld te krijgen, vooral storende elementen zijn er vandaag de dag veel te veel ( verkeersborden, lantaarnpalen, collegafotografen ; ) en helaas stopt die loc niet eventjes voor mij bijvoorbeeld), maar dat was mijn punt niet. Ook een gelijk geslaagde foto die hier op zeelandnet geplaatst wordt, kan niet altijd via het vergrootglas vergroot bekeken worden.
Elvira Taelman 28 December 2010
Een hele mooie foto!