Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
Washington

Kerstrit RTM

Nogmaals de foto van de kerstrit van de RTM. Als test en met een vraag: waar ligt het aan dat de ene foto WEL vergroot kan worden door op het vergrootglas te klikken en een andere weer niet?

4 reacties

Piet 27 December 2010
Het zal wel niet goed zijn voor het milieu, zo'n stoomloc, maar het levert wel een heel erg mooie foto op. En wat er op deze site allemaal niet goed gaat? Ik heb er wat vragen over gesteld. De ene keer kreeg ik als antwoord, dat het wel aan de afstelling van mijn browser zou liggen. ( IE). Daaraan is niets veranderd. Hoe die afstelling dan wel moet zijn, vertellen ze er niet bij. Een andere keer ligt het aan de nieuwe server en word er aan gewerkt. Mijn indruk is, dat we ze gewoon moeten bedelven onder de vragen en klachten. Als een enkeling dat doet, krijgt die het gewoon op zijn eigen bordje geschoven.
Nostalgrietje 27 December 2010
Nee, niet zo goed voor het milieu, maar wel leuk, zo'n loc (=dillema voor ons zoontje: is erg voor "eco" maar ook stoomloc fan). Wat betreft de klachten, het zal wel net als met de telefoon zijn. Ook zo'n drama en belachelijke antwoorden op vragen/klachten. Ik zal eens wat testjes doen o.a. vanaf andere computer en inderdaad een klacht indienen.
Edwin 27 December 2010
Nostalgie en milieu gaan hier niet samen. Ik kies dus voor het prachtige plaatje en laten we aub deze prachtige machines draaiende houden.
Edwin 27 December 2010
Een eenvoudige manier van afbeeldingen bekijken is: Ga met de muis naar het plaatje, klik met de rechtermuisknop en kies voor "Afbeelding bekijken".

Trefwoorden
stoomtrein rtm