Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 41
MarceldR

Kluiten en duiten

Stop geen duiten in de kluiten ze roesten n.l. Afgebeeld een papkommetje met tinnen apostellepel gevuld met muntjes en gebruiksvoorwerpen daterend uit de tijd van Jacob Cats afkomstig uit de geboortegrond van Cats. Bril, handwerkschaartje, begrafenispenning, loden musketkogel bikkels, stenen katapult wildkogel, lakenloodjes, zilveren vingerhoedjes, Zeeuwse duiten, oortjes en een scheepjes schelling dit alles op een 17e eeuwse gegraveerd portret van Cats door Natalis naar Dubordieu Blijft wonderlijk iets in handen te hebben wat wellicht; maar zeker onwaarschijnlijk; in de handen zou kunnen hebben gerust van Cats 3 1/2 eeuw overbruggend. Jacob Cats is vandaag 348 jaar geleden overleden

10 reacties

jan@ 12 September 2008
Echt mooi ,ook de verklaring!!
ritsje 12 September 2008
amen
sandy 12 September 2008
welterusten...................gaap..gaap
jan@ 12 September 2008
natuurlijk mag je reageren zo je wilt ook de twee bovenstaande ,ik heb nog lang naar jullie opwindend mooie fotowerk gezocht ,maar helaas dit soort negatieve kritiek te pas en te onpas is natuurlijk heel wat makkelijker ,gelukkig is kijken en kritiek geven niet verplicht,suggestie ; plaats zelf eens iets beters.
Ruitje 12 September 2008
Jan@, Afgezien of iets nu wel of niet geslaagd is en of een foto de kritiek van de buitenwereld kan weerstaan heb ik er niet zoveel moeite mee als mensen kritiek geven. Aan de foto gaan jaren van plezier vooraf is een kleine "geste" aan iemand die de zeef van tijd moeiteloos kan weerstaan. Gelijk Cats zou zeggen "In het donker zijn alle katten grijs"
Nostalgie 12 September 2008
Mooie, sfeervolle foto! Interessant, al die voorwerpen bij elkaar. En ze geven bovendien een mooi kleurenpalet.
chris 12 September 2008
Ruitje, nu moet je niet heilig gaan doen. Je hebt zelf een foto geplaatst van een EIKEL en hebt er Piet boven gezet. Hoezo laag??
Danielle 12 September 2008
Waar gaat het nu om? Volgens mij gaat het hier om het beoordelen van foto's en niet om elkaar te veroordelen. Op deze manier is het meer een afzeikforum aan het worden.. Laat een ieder in zijn/haar waarde en richt je op de foto's. Ruitje ik vind het een aparte foto!
Ruitje 13 September 2008
@Danielle, Er zijn blijkbaar wat rekeningen te verantwoorden zeg dank voor je dempend en veranwoord ingrijpen.
Maria. 09 July 2014
Nou, ik zie dit nu pas ( 6 jaar later; juli 2014) en ik vind 't een prachtige interessante foto met een dito uitleg erbij. Geweldig!

Trefwoorden
cats