Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
P. Vergouwe

Zonsondergang bij Hoek

7 reacties

Roos 05 September 2008
Ik vind de lucht veel te agressief gekleurd en de onderkant van de foto te donker. Het is apart maar niet rustgevend.
Piet 05 September 2008
Zo beter, Marcel?
Marcel 05 September 2008
Heb ik hier iets mee te maken?
Piet 05 September 2008
Sorry, Marcel, misschien ben jij een heel andere Marcel, dan de Marcel die van soortgelijke foto's van mij vond, dat er te weinig voorgrond op stond. Nu is er wat meer voorgrond, en vind Roos het weer te zwart. Maar, Roos, deze foto is NIET bewerkt, dit is echt, zoals het er een paar dagen geleden uitzag. Ik had het lichter kunnen afbeelden, maar dan nog was de voorgrond zwart geweest, vanwege het grote contrast.
Marcel de Bruijn 05 September 2008
Dat ben ik waarschijnlijk dan, er is niks mis met je foto's. Commentaar die je geeft ook niet, maar bij veel foto's heb je altijd negatief commentaar, ook nog niks mis mee, maar zelf heb je bijna geen foto's staan, paar nog overbelicht, en scheef. Niet dat mijn foto's geweldig zijn, maar het komt wat positiever over voor de makers van de foto als je wat positief commentaar geeft :)
Piet 05 September 2008
Nog een keer sorry, Marcel, maar dat negatieve commentaar, zoals jij dat noemt, gaat wel meestal vergezeld met tips, hoe ze kunnen voorkomen weer negatief commentaat te krijgen. In een aantal gevallen heeft dat erg positieve reacties en resultaten op geleverd. Dat is mijn bedoeling ook, betere foto's. Dat sommige mensen dat niet begrijpen, neem ik op de koop toe. Ik weet ook niet, wat je bijna geen foto's noemt, op zeelandnet staan er toch enkele 10 tallen van mij. Van 1 weet ik zeker dat ie scheef is, en dat is erg jammer, maar ik ga 'm niet opnieuw plaatsen. Wat jouw foto's betreft, je noemt ze zelf niet geweldig, maar ze mogen er zijn. Vooral de laatste tijd beperk ik me niet tot tips geven, maar geef ik nu en dan ook aan, dat ik een foto mooi, prachtig, zelfs soms schitterend vind.
Piet 05 September 2008
Bedankt voor je reactie, Marcel.