Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Martine

Alles goud

wat er blinkt ;-)

10 reacties

Elvira Taelman 24 November 2010
Prachtige foto!
Piet 24 November 2010
Schitterende foto. Vergeleken met de eerste foto's die je hier plaatste heb je behoorlijk wat progressie gemaakt. Cursus gevolgd? Of stiekem bv. mijn tips opgevolgd?
Martine 24 November 2010
Aldoende leert men he Piet??
Marrie 24 November 2010
Heel mooi Martine!
Piet 24 November 2010
Niet iedereen, Martine.
Joop 24 November 2010
Pffff, wat een lucht ..... Ik geloof dat er hier iemand behoorlijk naar een compliment vist ..... Met "aldoende leert men" erkent Martine toch nog niet dat ze "stiekem" Piet's tips heeft opgevolgd. Misschien heeft ze zichzelf wel in de meest goede zin ontwikkeld. In de trend van "oefening baart kunst". Ik vind trouwens dat de foto's van Martine al heel lang steeds weer mooi zijn.
Piet 25 November 2010
Joop kent kennelijk de voorgschiedenis niet. Als je de eerste foto's van Martine opzoekt kun je er achter komen.
Martine 25 November 2010
Beste Piet heb net mijn eerste foto,s nog bekeken.Die mogen er best zijn hoor.Er zijn er nog meer onder de naam Martine.Ik ga tot halverwege blz 18.Kijk en huiver Niks mis mee.Dus wat je met mijn voorgeschiedenis bedoelt is mij een raadsel..Maar bedankt voor de interesse ;-)
Piet 25 November 2010
Sorry, Martine, als ik je eventueel met een naamgenote verward heb. Wat jij hebt gedaan, de foto's nog eens vergelijken deed ik ook en de Martine die ik bedoelde was al veel eerder actief. Nogmaals, sorry, mijn welgemeende excuses.
Martine 25 November 2010
No hard feelings hoor..Het is wel goed..Gr