Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
J.A. Tisum

Regen

Hed regend,het regend de pannedjes worten nad. Doen kwam er een cridicus en viel op z'n gad.

7 reacties

criticus 13 November 2010
Prima foto, zielig onderschrift.......
J.A. 13 November 2010
Jammer @c; dat het nied geheel aan jouwww wensen voldoedt.Waar staan jouw fodo's ook al weer??? Hed is me laasd kennelijk ondgaan.
Stefan 13 November 2010
Nou niet echt bijzonder, jammer van de auto's, een kortere scherptediepte was beter geweest dan waren de auto's beter weggeblurt, nu is de achtergrond erg onrustig. Als je met een DSLr werkt moet je je diafragma zo ver mogelijk openzetten (laagste F-waarde) :)
criticus 13 November 2010
Ik ben het niet met u eens Stefan, ik vind de DOF juist wel mooi zo. Verbazingwekkend , dat J.A. niet eens door heeft dat hij een compliment voor zijn foto krijgt..........
Joop 14 November 2010
Ik denk, beste criticus, dat J.A. helemaal niet geinteresseerd is in jouw complimenten.
criticus 14 November 2010
@ Joop:Hij is duidelijk zeer geinteresseerd, want hij reageert altijd meteen als ik een reactie plaats. De uitdrukking "don't feed the troll" kent hij duidelijk niet.........:-)
David dW 16 November 2010
Neem me niet kwalijk hoor,maar als iemand de uitdrukking van die trol niet kent,dan pleit dat toch alleen maar in zijn voordeel? In wat voor verhouding staat dat dan met dat iemand gelijk op je reageert. Wie is die trol dan,als je het zo stelt? Reageert hij dan op de trol en wordt de trol juist door hem gevoed? Loopt die criticus hier nu krom of niet.