Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
cathie

herfst in Engeland

7 reacties

Piet 12 November 2010
Met een zonnetje erbij zou dit echt een plaatje zijn. Nu is het alleen maar leuk.
Matty 12 November 2010
Heel erg mooi!!
jafra 12 November 2010
Al zou je het uit jouw commentaar niet opmaken, ook jij bent God niet Piet.De zon kunnen gewone stervelingen nou eenmaal niet maken.
Miss Terry 12 November 2010
Heel erg mooi hoor, ja de zon schijnt niet op commando, hahaha
Piet 13 November 2010
Wat je daar beweert, Jafra, was me nog niet opgevallen. Maar dat ook een gewone streveling soms best even kan wachten op de zon, of het gewoon op een andere keer nog eens over kan doen; daarvoor heb je echt geen hogeschool nodig. En streveling is geen tikfout.
jafra 13 November 2010
Ik snap jouw punt wel Piet en ook de streveling klinkt aannemelijk. Echter er van uit gaande dat Cathie op vakantie en /of op doorreis was,dan heb je vaak niet zoveel tijd of gelegenheid om op de zon te wachten of een andere dag nog eens te proberen. Dacht ook aan de nogal egaal grijze lucht te kunnen zien dat er niet direct opklaringen aan komen
Piet 14 November 2010
Natuurlijk heeft niet iedereen de gelegenheid of de tijd om op beter weer te wachten. En niet geschoten is zeker mis. Maar, je dat realiserende is dat nog geen reden om de foto op een voetstuk te plaatsen. En, als ik daar op datzelfde moment was geweest; ik had die foto ook gemaakt. En misschien zou ik het contrast wat hebben opgevoerd, maar niet iedereen ziet dat zitten, of denkt er zelfs maar aan. En soms is het zo simpel. Toen mijn zus vorig jaar terug kwam van vakantie en ik ze een beetje wegwijs probeerde te maken zei ze op een bepaald moment, "Gooi die maar weg". Maar, toen ik even op "automatich contrast" klikte, zei ze gelijk, "die mag niet weg".