Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
J.A. Tisum

Cyclaam

Experiment in kerstkleuren

22 reacties

criticus 10 November 2010
Experiment mislukt.
J.A. 10 November 2010
Nee,@c, het experiment is juist goed gelukt..........lol. Je bent er ingetrapt!
criticus 10 November 2010
Kijk zelf nog eens terug naar "meeuw" ,een GESLAAGD experiment met frames.............
Piet 10 November 2010
Leuk geknutseld.
Annemarie 12 November 2010
Geweldig J.A., graag nog meer van dit soort werk. Wellicht begint die crticus ooit nog eens misselijk van zichzelf te worden.
criticus 12 November 2010
Ha, en ik hoef er helemaal niets voor te doen.... Een aantal van de "criticus-reageerders" zijn meester in het zichzelf hier voor de hele wereld te kakken zetten...........( eeh, Annemarie?)
J.A. 12 November 2010
@c; spreek je nu al voor de "hele wereld"? Zouden ze dan ook dat gezeik van jouw (-w) ook over de hele wereld zien? Plus nog eens dat jezelf te kak wordt gezet. Zou prachtig zijn.Stel je voor Zeelandnet in aanschouw van heel de wereld...........lol.
criticus 12 November 2010
J.A. toch, de afkorting www zegt u waarschijnlijk niets?
J.A. 12 November 2010
@c; nee, in deze niet. Maar met .nl ( punt nl ) zien we waar de site voor bedoeld is. Best wel jammer eigenlijk, want daar bof je weer mee. P.S. Een volgende reactie mijnerzijds zal even op zich laten wachten, want ik geef even de voorkeur aan het besteden van mijn tijd aan een prioriteit. Maw. Ga maar even elders klieren. Zorg intussen goed voor je stalen plaat.
criticus 12 November 2010
Inderdaad beter dat u even gaat liggen...complete wartaal deze laatste reactie.
Koos 12 November 2010
Ik zou niet zo hoog van de toren blazen criticus. Je weet toch, wie hoog klimt, kan diep vallen. Niet iedereen, maar wel velen hier hebben groot gelijk. Daar wil ik het even bij laten.
criticus 12 November 2010
Hoog van de toren blazen? Ik plaats kritische kanttekeningen bij geplaatste foto's, hiertoe uitgenodigd door de door Zeelandnet aangeboden mogelijkheid om te reageren. Ik verlaag mij niet tot het niveau van mijn "aanvallers" ( ordinair schelden) Mijn bescheiden bijdragen hebben ertoe geleid dat er al plaatsers van "rommel" gestopt zijn en anderen hun reacties eerst even goed nalezen op grammatica- en spelfouten voor ze de "plaats reactie" knop indrukken en bijdragen van b.v. Dhr. Eggebeen enorm verbeterd zijn in kwaliteit. Dus mijn doel is al bereikt.........
Joop 13 November 2010
Mag ik een spuugzakje a.u.b. ?
Mariette 13 November 2010
criticus, jij plaatst kritische kanttekeningen bij geplaatste foto's in naar jij beweert bescheiden bijdragen ? Oei, hoe heb jij de wereld maar op. Wat jij hier plaatst is heel vervelend commentaar waar niemand op zit te wachten. Ik kom trouwens weinig ongenuanceerd schelden richting jouw figuurtje tegen, anders dan dat het gefundeerd is. Je hebt het hier alweer over "rommel". En nu komen we to the point, wie ben jij dan wel dat je denkt een andermans foto's rommel te mogen noemen. Het is de manier waarop jij reageert, die reacties oproept die jou misschien niet zo direct over de bol strijken.
criticus 13 November 2010
Ik noem een foto rommel, als dat zo is en onderbouw dat ook met feiten. Ik geef ook steeds duidelijk aan dat het MIJN mening is. Uw reacties zijn bijna zonder uitzondering grof, beledigend, dom en in slecht Nederlands op mijn persoon gericht. Ik heb nog nimmer hier iemand persoonlijk uitgescholden, maar beperk mij tot commentaar op de foto's en het aan de kaak stellen van het onbeschofte gedrag van sommigen van u.
@criticus 14 November 2010
Doe nog maar eens criticus. Ik zal het je makkelijk maken. Jij wil sowieso toch het laatste woord. Maar je hebt kennelijk niet door dat de manier waarop jij hier jezelf manifesteert veel onbeschofter overkomt, dan de reacties van de meeste mensen op jouw gedrag.
criticus 14 November 2010
Mijn kritiek op de FOTO's komt blijkbaar alleen onbeschoft over bij die mensen, die hier onbeschoft en scheldend op de PERSOON criticus reageren, dat zegt genoeg.......
@criticus 15 November 2010
Het is niet zo heel erg ingewikkeld. Als je dat beetje verstand gebruikt dat je hebt, dan begrijp je waarom er zo op je gereageerd wordt. Helaas blijkt dat kennelijk heel erg moeilijk voor je.
criticus 15 November 2010
Gelukkig is zelfs voor de toevallige voorbijganger uit de reacties heel eenvoudig op te maken wie de dommeriken zijn en wie de slimmerik is :-)
G.vd Ven (Almere) 05 December 2010
Als neutrale kiezer en toevallige voorbijganger, beschouw ik degene die zichzelf de slimmerik waant,de dommerik is,want het is juist ontzettend dom om je bij anderen op eigen conto, als slimmerik voor te doen.Het betreft u, "criticus".
criticus 14 December 2010
Nog meer wartaal... en dat helemaal uit Almere..........
De Moraal 27 February 2011
Als iedereen gek is en eentje niet, dan wordt toch die ene opgesloten.