Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
J.A. Tisum

Herfst

23 reacties

criticus 10 November 2010
Jammer van het afschuwelijke frame.........
J.A. 10 November 2010
@c; maak je borst maar nat want ik heb er nog tientallen liggen. Jammer voor je want ik vind het wel mooi.
Annemarie 10 November 2010
Met J.A. hebben we er weer een meester in de wansmaak bij...
J.A. 10 November 2010
@Annemarie,spreek je slechts voor eigen conto of voor algemeen.Waar kan ik jouw goede voorbeelden aanschouwen?
criticus 10 November 2010
Let op de verschillen..... Ik geef een kritische reactie op de geplaatste foto, A daarentegen speelt vol op de man en bekritiseert de smaak van de maker.....
J.A. 10 November 2010
@c; welk verschil? Beiden, zowel jij, als @Annemarie geven slechts jullie eigen mening en voorkeur weer. Dat, dat niet in overeenstemming is met hetgeen ik plaats, interresseert me niks. Smaken verschillen nu eenmaal. Laat zelf eens een voorbeeld zien bv. Durf de confrontatie eens aan en zet je/jullie minderwaardigheidsgevoel eens aan de kant.
critcus 10 November 2010
Typerend, dat u het verschil niet ziet (begrijpt)........
J.A. 10 November 2010
@c; jammer dat ik je foto's niet zie.Eveneens typerend.
criticus 10 November 2010
On topic blijven graag, het gaat hier niet om mijn foto's (daar is niks mis mee) maar om die van u.
J.A. 10 November 2010
@c; ook niks mis mee.
Roze-Riet 11 November 2010
Zonder kritiek te leveren: Zou je dit zo aan de muur hangen?
Koos 12 November 2010
@Roze-Riet .... dat ligt helemaal aan de inrichting. Het zou waarschijnlijk niet misstaan in de woonwagen van een Haagse Harrie ...... hahahahaha ... Waarmee ik niet wil denigreren t.o.v. Hagenezen, maar het komt me zo voor dat Riet van die kant komt ? J.A. heeft hier trouwens volkomen gelijk. Smaken verschillen en het gaat soms niet eens om smaken, maar meer nog om experimenten. Wie is de criticus dan om steeds weer zijn afbrekende commentaar te leveren. Hij heeft altijd zijn mond vol van zijn geweldige commentaar op foto's. "Doet u nu eens mijn kritiek op de foto weerleggen"en blablabla nog meer van die onzin. Hier durft ie zelfs de foto voorbij te gaan en kritiek te leveren op de uitvoering. Okee Riet, ik zou het ook niet zo 1,2,3 aan de muur hangen, maar daar is het J.A. ook niet direct om te doen, denk ik.
criticus 12 November 2010
Hang het dan ook niet hier!!!!! En in mijn allereerste commentaar bovenaan geef ik wel degelijk een oordeel over de foto zelf... Een goede lezer heeft maar een half woord nodig.......
J.A. 12 November 2010
@c; ik plaats wat ik hier wil, als het maar binnen de regels van "Zeelandnet" is. Dat oordeel over de foto, is JOUW oordeel en zeker niet algemeen bepalend. Dus ik heb schijt aan jouw en je oordeel. En die laatste zin van je reactie hierboven, heb ik ingelijst, in een van mijn vele lijstjes.Wil je de foto zien??
J.A. 12 November 2010
@c; dan zullen we elkaar nog veel tegenkomen, jouw en ik.Maar weest gerust,ik zal me beperken tot de door mij geplaatste foto's (en die prullaria van jouw natuurlijk).Waar staan ze ook al weer??
Trees 12 November 2010
Ja criticus, ik geef je volkomen gelijk. Je hebt het volste recht om hier neer te zetten wat je wil. Natuurlijk, jouw (met een w) mening is hier zeer gewaardeerd. Jouw (weer met een w) kennis over fotografie ontstijgt alle aardse wetenschap daarover. Je mag en dat doe je ook te pas en te onpas en met verve zelfs een schrijf- of spelfoutje van iemand corrigeren. Niets op tegen. Uiteraard moet het jouw (ook deze keer een w) ego strelen, te weten dat je hier zo immens populair bent. Ik hoef immens niet uit te leggen zeker? Jouw (het wordt bijna vervelend) kennis van de Nederlandse taal is enorm. Maar ehhhh, criticus, ik heb de regels er even op nagelezen en heb nergens kunnen vinden dat ik beperkt zou zijn in mijn vrijheid hier iets neer te zetten. Bij deze dan ....: je schijnt nog steeds zelf niet door te hebben dat je wreed irritant bezig bent en dat je redelijk begint thuis te horen in de bovenste categorie van extreem vervelende kwallen.
criticus 12 November 2010
Jammer net weer niet helemaal goed , Trees ("wat je wilt" moet met een t). En ik begrijp uit uw betoog dat u het helemaal met me eens bent...... Alleen op het eind gaat komt uw ware aard dan weer boven en gaat u, tegen de fatsoensregels van deze site in ordinair op de man spelen? Wat vindt u trouwens van de geplaatste foto?
Trees 13 November 2010
De criticus gaat zichzelf nu ook al uitgeven voor een "andere criticaster". Hij denkt niet alleen vervelend maar ook nog funny te zijn. En criticus, wat ik van de foto vind is in deze discussie helemaal niet van belang. Het gaat hier meer over wat ik van jou vind en dat moge duidelijk zijn. Overigens, over die geweldige kennis der Nederlands taal van jou, wat dacht je hier van ? "Alleen op het eind gaat komt uw ware aard ...... etc". Is het nu gaat of komt ? Blijf lekker denigrerend doen als je bij een ander een spelfoutje tegenkomt. Dat kwalificeer jij niet zozeer als op de man spelen. Gegroet criticus.
Trees 13 November 2010
Oja criticus, over dat "wat je wil(t)". Hier verlies je duidelijk op punten en dus moet de andere criticaster de stand even aanpassen. "Wat je wil" of "Wat je wilt", het mag namelijk allebei. Het verschil zit hem slechts in de informele of formele schrijftaal. Zoek maar eens op bij "Onze Taal, Je wil of je wilt". Voor de laatste maal in deze discussie: Nogmaals gegroet.
criticus 13 November 2010
Goed opgelet, Trees. Het verschil tussen een "verschrijving" en de grove spelfouten die hier regelmatig gemaakt worden ontgaat u blijkbaar volledig........ En dat u hier zelf onder meerdere pseudoniemen reageert, houdt niet in dat een ander dat dan ook wel zal doen.
criticus 13 November 2010
Formeel en volgens het groene boekje is het "jij wilt" "jij wil" is spreektaal. WILLEN tegenwoordige tijd: ik wil jij wilt / wil jij spreektaal: jij wil u wilt / wilt u spreektaal: u wil / wil u hij/zij wil wij/jullie/zij willen verleden tijd: ik/jij/hij wilde/wou wij/jullie/zij wilden/wouden
Fout 13 November 2010
criticut, allemaal fout. Het is WIJ WILLEN NIET,ZIJ WILLEN NIET,IK WIL NIET,HIJ WILT NIET,ZIJ WILT NIET, Alleen nu nog dat JIJ he?
Trees 14 November 2010
Heehee, criticus, dat is een wel zeer groffe, rechtstreekse, belediging. Ik geloof niet dat ik hier al iemand op een dergelijke manier heb zien twijfelen aan jouw verstandelijke vermogen. Probeer jezelf in het vervolg dus niet meer schoon te praten als het daarover gaat. Het gaat hier niet over jouw domme verstand, het gaat over de manier waarop je steeds weer de boel afzeikt.