Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 20
P Vergouwe

Asters

6 reacties

Monique 01 September 2008
Een mooi stilleven!
Jolanda 01 September 2008
ik zou de achetrgrong nog wat meer vervagen, zodat de asters zelf nog meer tot hun recht komen
Ruitje 02 September 2008
Erg mooi zie je eigenlijk jammer genoeg heel weinig. Een mooie compostie van bloemen is erg moeilijk maar deze is buitengewoon geslaagd. Trosje was wellicht wat overbodig en de witte doek waarop de vaas staat zou een andere kleur moeten hebben of op een mooi houten tafel aan de andere kant als je alles zo uitkient krijg je ook weer zo'n gelikte compo soms is een klein storend element of een onvolkomenheid juist sfeerverhogend. Prettige foto!
Piet 02 September 2008
Bedankt voor jullie reacties. Hiervan heb ik een heleboel opnames gemaakt, sommige nog dichter bij de achtergrond, op een houten krukje,(zonder doek), met een neutrale achtergrond, maar deze vond ik de beste.
Jhon 02 September 2008
Deze is wel mooi. Kan je zien, daar heb je je best op gedaan. Met dit soort foto's heb ik weinig moeite. Dat maakt nu het onderscheid tussen een kiekje en een echte foto. Ben het met de vorige opmerkingen eens. Die tomaten horen hier niet thuis, de bloemen-compositie is op zich al prachtig.
Piet 03 September 2008
Hier heb ik wat aan, Jhon, al ben ik het niet helemaal met je eens. Dat hoeft ook niet, iedereen mag van mij over alles denken wat hij/zij wil, maar wees dan duidelijk. In ieder geval bedankt.