Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 11

13 reacties

Jhon 01 September 2008
Tsjonge jonge, is dat nu de man die anderen zo nodig wil leren hoe je een goeie foto moet maken!! Wat vind je er nu zelf van? Een beetje zelfkritiek is hier wel op zijn plaats denk ik.
jans 02 September 2008
de foto had wat meer cotrast mogen hebben/is nu wat overbelicht en dat is jammer want de foto is zeker niet slecht/ mooie compo/
Felix 02 September 2008
Weer iemand die niet weet wat concreet betekent. Kijk toch zelf eens wat kritischer naar al die middelmatige kiekjes die je zonodig op internet wil hebben. Uitstekende reactie Jhon, ik weet zeker dat velen hetzelfde denken als jij bij het lezen van de reacties van Piet en het zien van zijn eigen "productie".
jans 02 September 2008
de heer.Piet geeft altijd goed onderbouwende kritiek/hij zal nooit iemand om de oren slaan voor een slechte of minder goede foto/ wat u /Jhon/Felix nu doen is zonder meer laag bij de gronds/
Piet 02 September 2008
Toch fijn, dat we een paar criticasters hebben, die kennelijk wat meer letters gegeten hebben.Vervelend is alleen, dat ze schijnbaar wel veel woorden kennen, maar problemen hebben met uitleggen.
Annet 02 September 2008
Zo te zien heb je zelf de meeste woorden nodig om een slechte foto goed te praten Piet. Verder vind ik dat je je nu zielig opstelt. Altijd kritiek op een ander en er als de kippen bij om als een van de eersten jouw ongevraagde mening en je opmerkingen te plaatsen. En nu er ook eens kritiek (welke overgens nog wel meevalt) wordt geuit op jouw foto's begin je te te piepen. Weet je ook eens hoe dat voelt. De criticasters hebben, moet ook ik toegeven, gelijk! Als je dan als profecional over wil komen selekteer dan je foto's voor je ze plaatst.
jans 03 September 2008
men mag toch ongevraagd een mening geven op de geplaatste foto,s/ ook daar is deze side voor bedoeld/ maar om iemand zo af te kraken? / dat kan nooit de bedoeling zijn geweest / kijk eens naar andere foto side,s /bv naar www.footo.nl en lees daar de meningen van anderen op de geplaatste foto,s eens/ daar wordt men op een goeie beoordeelt op de kwaliteit van de foto/ en niet overladen met hoon/
Felix 03 September 2008
Weer iemand die het niet snapt.
jans 03 September 2008
wat snap ik nou niet?/
Piet 03 September 2008
Voor Annet. Wil je mij uitleggen, wat je bedoelt, met (een slechte foto goed praten)? Ik heb helemaal NIET beweert, dat dit een goede foto is. Alleen heb ik uitgelegd, wat de OMSTANDIGHEDEN waren. Dat zou in feite niet nodig moeten zijn, want die waren zichtbaar. Jij zegt nu, dat de criticasters gelijk hadden. Wat zeiden ze over de foto? Dat die in hun ogen van geen kant deugde. Tenminste, dat begreep ik er uit. Maar wat deugde er niet? Ik ben nogal erg voor duidelijkheid. Ik kraak geen foto's af, (hoop ik toch), geef alleen tips, om ze beter te maken, of een volgende keer op iets specifieks te letten. En mocht je soms denken, dat ik me hierdoor zielig voel, NO WAY.
Ada. 03 September 2008
Beste mensen. Wat is er nu eigenlijk mis met die foto? Misschien had de fotograaf eerst een stofzuiger mee moeten brengen om hem scherp te krijgen. Oogsten ze bij jullie soms zonder stof?
Jens 21 September 2008
Omdat niemand hier eigenlijk het over de foto heeft, heb ik het maar over de kinderachtige manier van kritiek geven, een goede fotograaf en een goede criticus zijn 2 verschillende dingen, iemand kan een goede kijk op foto's hebben en geen foto kunnen maken en omgekeerd maar een beetje respect voor elkaar is wel zo netjes. De 1e reactie is een beetje kort door de bocht en een beetje in dit geval is een echte understatement. Als je op welke site dan ook kijkt word er uitgelegd hoe je commentaar geeft eerst de positieve dan de negatieve, als je geen positieve dingen ziet dan meld je de negatieve met opbouwende kritiek, zodat iemand er van kan leren. Ik keek hier om misschien te plaatsen maar geef mijn portie maar aan fikkie. Heel veel plezier samen. Groeten Jens
Koos 11 September 2010
Jammer van die scheve horizon