Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
Piet Grim

Herfst kleuren

5 reacties

Piet 04 November 2010
Erg mooi plaatje. Dat stuk met die auto's zou ik er af snijden.
Hobbyist 04 November 2010
Tik herfst kleuren in onder "zoek een foto" en je ziet een eventuele aanpassing zoals Piet hem bedoeld. Heb deze foto gebruikt van Dhr. P. Grim.
J.A. 04 November 2010
Wordt wel een beetje verwarrend met Piet en Piet. De gebouwen links mogen volgens mij ook wel enige reductie. Maar ik heb geen verstand van fotografie, wel van oneerlijkheid en onrechtvaardigheid. Maar dat kun je niet fotograferen wel?
PIET. 04 November 2010
@J.A. Het word nog veel verwarrender met de ''Pieten '' de komende tijd. er zijn nu eenmaal veel mensen die naar die naam luisteren, maar wat heeft de foto met onrechtvaardigheid en oneerlijkheid te maken?
J.A. 04 November 2010
Ja ik zie in bovenstaande reactie ook ook al weer een verschil met de andere Piet, @PIET. De oneerlijkheid zit hem ditmaal in de foto van "Hobbyist" Deze persoon claimt,dat hij de foto van Dhr. Piet Grim heeft bewerkt.Dat is niet waar,het is een andere foto. En het betreft niet alleen de persoon op de brug die verdwenen is. Kortom alweer een zielig opzetje. Werden we er door anderen (nee niet door mij) ook al niet opgewezen mbt foto's van @Huig? Wat is de doelstelling ervan??? Fotografeerles???

Trefwoorden
herfstkleuren